Dresy

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

to ma byc inicjatywa ? .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie rozsmieszaj mnie , leze i kwicze na podlodze , a po inicjatywie bedzie wozek albo szpital , kurwa nie no jakie nam rosnie spoleczenstwo no ja pierdole , teraz to ja juz wiem ze emigruje jak tylko studia skoncze...

ZioomeK czy ktos mowi ze go nie ma ? NIE , wszyscy mowia ze takie napierdalanie to czysty debilizm i ja to popieram a ze koles ma pewnie pol mozgu wyjarane albo obite od paly to trzeba mu to uswiadomoci

zreszta idz mistrzu polski sie napierdala z bogiem , przecierz my cipy boimy sie bic w imie walki o bla bla bla itd itp
www.mm-foto.pl
zlamany
Kontakt:

Post autor: zlamany »

kolega ziooomek ma racje tu chodzi oto zeby im pokazac ze umiemy sie bronic,jestescie tak jak to cale ****** spoleczentwo,jak wam pluja w gebe to udajecie ze deszcz pada,ja bym chcial pojechac bezpiecznie do lasku a nie myslec o tym ze zaraz mi pala przez laeb pojada,cosmos ale tys jest fajny i fajnie jezdzisz...chcialbym byc taki jak ty i twoi fajni koledzy....a chrabal niech sie juz zatka,chodzi o sam fakt zeby pokazac ze nie damy sie zastraszac,i may cos do powiedzania i niestety z takimi ludzmi rozmawia sie rekami,zlamac mu kregoslup itp i juz poczuja ze mamy cos do powiedzenia,dzieki ziooomek jestes ok!i walic tych lanserow,cosmos straszny kozak ze bil kogos itp a jak ze zlamanym wpierdol w knajpie dostawalem to siedzial i sie bal.duzo mowi i malo robi,ale co poradzic,ja pewnie jestem glupi,ale nie ukrywam ze niema problemu,nie jestem taki jak inni
Bartu$$$
Kontakt:

Post autor: Bartu$$$ »

teraz pisze ze swojego konta,ja sobie zdaje sprawe ze wpierdol nie zalatwi wszystkiego ale niech zobacza ze tez mamy cos do powiedzenia,i nie traktujcie ich kurwa jakby to byli mistrzowie prida i walk ulicznych,ludzie to sa zwykle wiesniaki
kuba18
Kontakt:

Post autor: kuba18 »

Bartus udowodniłeś że jesteś taki jak te dresy. Wiem dresy na miescówce to duży problem i każdy chciałby go rozwiązać. Bartus były tematy o dresach to sobie poczytaj fajna lektóra. Skasujesz 3 na drugi dzień przyjdzie 15. Dresy mają niesamowite wtyki. Jak sie dowiedzą gdzie masz chate to tylko ''Bóg z tobą''
Bartu$$$
Kontakt:

noi bardzo fajnie niech sie dowiedza caly krakow wie gdzie mieszkam i mam to w dupie,caly ten temat niema sensu bo jestescie banda zjebow i tyle,niech was okradna pobija wyruchaja i wtedy jak was juz zabija to wam przyjde i nasikam na wasz grob,bo nie walczyliscie..tego wam wszystkim zycze
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

pobili Cię, że sie tak cietrzewisz?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Bartu$$$
Kontakt:

tak zgwalcili mnie i wyjechali mnie w dupe a ja sie z nich smialem
Zablokowany