szprychy na gwałt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ostatnio qmpel szukal szprych na kolka 24" i pod piasty daBomba, nie wiem jakiej dlugosci dokladnie, ale wiem ze tez nie mogl nigdzie dostac. w koncu zlozyl na szprychach za 20gr i kolko jest i tak zajeb.scie sztywne.
w sumie to nie rozumiem co wszyscy sie napalili na te szprychy. zlozysz za 20gr szprychy to i tak najprawdopodobniej nie poczujesz roznicy miedzy tymi a dt:D
w sumie to nie rozumiem co wszyscy sie napalili na te szprychy. zlozysz za 20gr szprychy to i tak najprawdopodobniej nie poczujesz roznicy miedzy tymi a dt:D
sikun jestes...
do mkbike mejlowałem do tych dwóch większych i nie mieli, najgorsze to to było to:
mejl z skleprowerowy.com
>witam
>>
>> mejlowałem trochę temu w sprawie szprych dt champion 242 i 246 mm i
>> miało być już coś wiadomo? Czy? Kiedy? :-)
>>
>> pozdrawiam
>> łukasz
witam!
Napisalem maila, ze niestety w tym sezonie nie ma i nie bedzie :(
Pzdrwm
TO JEST #$^*&( TAKI KRAJ, ŻE JEST JEDEN IMPORTER I NIE CHCE MU SIĘ SPROWADZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale zamówię z unibike te 247, powinny podejść na tył, a przód nie wiem, złożę na polskich bo i tak mam amora, a ze mnie taki jest wymiatacz, że powinny wytrzymać do przyszłego roku
A znacie jakiś porządny sklep internetowy w niemczech, bo mógłbym zamówić dt na osobę w tymże kraju i ona by mi przysłała ( w niemczech funkcjonuje coś takiego jak przesyłka za zaliczeniem pocztowym ?)? Jak ktoś ma namiary to niech wrzuci linka...
ps.
ej chłopaki tylko gwałty wam w głowach :-)
mejl z skleprowerowy.com
>witam
>>
>> mejlowałem trochę temu w sprawie szprych dt champion 242 i 246 mm i
>> miało być już coś wiadomo? Czy? Kiedy? :-)
>>
>> pozdrawiam
>> łukasz
witam!
Napisalem maila, ze niestety w tym sezonie nie ma i nie bedzie :(
Pzdrwm
TO JEST #$^*&( TAKI KRAJ, ŻE JEST JEDEN IMPORTER I NIE CHCE MU SIĘ SPROWADZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale zamówię z unibike te 247, powinny podejść na tył, a przód nie wiem, złożę na polskich bo i tak mam amora, a ze mnie taki jest wymiatacz, że powinny wytrzymać do przyszłego roku
A znacie jakiś porządny sklep internetowy w niemczech, bo mógłbym zamówić dt na osobę w tymże kraju i ona by mi przysłała ( w niemczech funkcjonuje coś takiego jak przesyłka za zaliczeniem pocztowym ?)? Jak ktoś ma namiary to niech wrzuci linka...
ps.
ej chłopaki tylko gwałty wam w głowach :-)