Rower git, a reszta to juz jak uwazasz i co ci sie podoba, ja bym orzecha wzial tsg albo bella wlasnie jakiegos. rekawiczki hmm niektorzy uwazaja ze zbedne ja smigam w dartmoorach i polecam, co do ochraniaczy to masz spory wybor w sklepachixowych, a lokcie, to bardziej w dircie sa narazone.
Bombell Co cie nie pasi wiem że dragstar troche nie dos streetu ale ja mam krótszą wersie.
Z przodu napinacz żeby łańcuch nie spadał.
Przerzutka żeby można było można normalnie jeżdzić, bo street to dla mnie nie katowanie jednych schodków albo ponika tylko jak najszybsze i najefektowniejsze przejechanie z punktu A do B.
bmx dla dziecka heh, widac, ze zaczynasz :PP robta co chceta, tylko dobrze radze. u nas sporo ludzi przesiadło się na 20" i wszyscy sa zadowoleni. ochraniacze o kasku nie bede juz mowil, tym bardziej o rekawiczkach... ale jak juz sie uwziales to bierz holy.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
1. mulet jest ble, wyglada jak kask ufo i mi sie zsowal na oczy
2. ochraniacze do streetu wolalbym dwu czesciowe krk, tsg albo inne
3. moga byc choc nie mialem
4. ja bym sobie odpuscil jak juz wolisz
a po co Ci do streetu rekawiczki i ochraniacze na rece?? =o to tylko przeszkadza... bedziesz stawiał baniaki jak czołg a pewnie za miesiąc wydasz topic odchudzanie roweru (chyba że masz na myśli ekstremalny urban z parometrowymi railgapami..). Człowieku kurtka to już jest kosmos i takie ograniczenie ruchu że się żygać chce :P zreszta sam zobaczysz ale moim zdaniem szkoda wydawać niepotrzebnie kasy (chyba że chcesz rekawiczki na mroźne dni.. :p)
niekupuj ochraniaczy na lokcie-szkoda kasy i tak po miesiacu przestaniesz je zakladac, a ochraniacze to tak jak mowi Bombell kup dwuczesciowe mam asfalty i sa bardzo fajne tylko grzeja(za to zapewniaja ochrone calej lydki)
sry za double post ale cos mi z forefox`em sie psuje