Jaki amor do 300-350 zł ?
Jaki amor do 300-350 zł ?
Jakieś propozycje? Nie mam zdefiniowanego stylu jazdy, jakąś używkę z dobrym tłumieniem ? Tylko nie piszcie żebym sobie dozbierał kasy bo to już jest wliczone
Jestem początkujący.
Tylko nie duro ^^
Jestem początkujący.
Tylko nie duro ^^
-
- moderator
- Kontakt:
Majkel07 Panie zaduzo wymagan a zamało $$
Może DJ3 yy 03' ? 130mm tylko nie wiem ile to stoi ale wydaje mi sie ze wlasnie z 350zł
Może DJ3 yy 03' ? 130mm tylko nie wiem ile to stoi ale wydaje mi sie ze wlasnie z 350zł
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
A moze sun tour epicon masz regulacje 100 120 140 ja to mam i jeszcze sie nie polamal :p uzywam go na 140 latam 2 metrowe hopki jakies tam dropy i jest ok cena ~ 450 zl sa wersje z pivotami i bez i blokada w manetce , bankowo lepszy niz duracz
, "niektorzy porownywali prace do pike'a ale wytrzymalosc nie ta" :p // pozdrawiam:D

Hmmm... Nie bierz suntorów. Ja ujerzdzam już rok splice elite i amor naprawde trzyma się bdb. Znosi 2,5m dropy, latanie na dirtach, jakieś tam gapy, wybacza błędy,ale bez przesady. Ogólnie mam mało techniki bo od niedawna latam,ale amor sie trzyma i polecam go z czystym sumieniem . Używke w dobrym stanie spokojnie wyrwiesz w tej kasie. Albo Manitou stance blunt. Też dobry amor jak za tą kase. Tylko wiesz,o manity trzeba dbac. Czyścic itd....
Ride 4 Fun ! Biatch !
Hemp Dziwne, żeby sie połamał na 2 metrowych hopkach. Mój XCR żyje po hopkach 6 metrowych i pewnie połowe tego dystansu więcej jeszcze by wytrzymał.
Te amory naprawde spooro wytrzymują i nie zabijesz Dura na krawężniku. Tak jak napisał MLYNoBIKER - masz za duzo wymagan i za malo kasy. Albo daj sa siana, bo w zimie z niesprecyzowanym stylem jazdy nie pojezdzisz i na wiosne cos kup lepszzego, albo poszukaj w szprzetowni, dziale dla poczatkujących, funkcji szukaj i allegro.
Te amory naprawde spooro wytrzymują i nie zabijesz Dura na krawężniku. Tak jak napisał MLYNoBIKER - masz za duzo wymagan i za malo kasy. Albo daj sa siana, bo w zimie z niesprecyzowanym stylem jazdy nie pojezdzisz i na wiosne cos kup lepszzego, albo poszukaj w szprzetowni, dziale dla poczatkujących, funkcji szukaj i allegro.
-
- Kontakt: