Offtopic jest do nierowerowych tematow, wiec pisze. Niepotrzebne komentarze przemilcze.
Potrzebuje kompa do grania i mam na to 1500zl. Oczywiscie na sama skrzynke. I jeszcze dwa udziwnienia, nie potrzebuje dysku twardego i obudowy. Czyli co mi potrzeba: plyta (najlepiej z wifi,ale niekoniecznie), procesor, pamiec, dvdrw, karta dzwiekowa (2.1 starczy).
Ma on sluzyc wlasciwie do dwoch celow: pierwszym jest Wiedzmin, drugim Hellgate: London.
I tylko mi nie piszcie,zeby kupic za mniej, "bo starczy", a reszte wlozyc w rower.
Sorry za oschlosc wypowiedzi, ale czesto w tego typu tematach czytam takie bzdury, ze od razu wylaczam dh-zone.
Podkreslam: komp tylko do grania!!
Z gory dzieki za jakies sensowne rady (jakies typy mam, allegro przestudiowane).
Komp do 1500zl
Dalej uważam, że głupotą jest branie nowych kart pod dx10 opisanych na pure. Mozna poszukać wysokich modeli poprzednich generacji za tą cene, a bedą oferować wiekszą wydajność. To nie jest tylko moje widzimisie ale sam posiadam taka karte(gf 7900gt) i w porównaniu z kumplem na 8600 (na podobnej konfiguracji, nawet troche lepszej u niego) u mnie wszystko chodzi ładniej.