Mozo Soul x vs Rock Shox Psylo XC

dirtybastard
Kontakt:

Post autor: dirtybastard »

dzidek ja ci mówie daj spokuj jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj zbulwersowałeś mnie swojim zachowanie w stosunku do quilonga chłopaka sie stara traci czas na to żeby ci pomóc a ty mu "***********" ,ja mam czarnego amora i działa najlepiej i odkąd zmieniłem z czerwonego lepiej mi wychodzi stujka no i wyższe krawężniki pokonuje bez podnoszenia koła i nie wmuwisz mi że jest inaczej. Mówie ci jedynie czarnego bierz. Pozdro i szybkich postępów życze :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=272207
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

no już, pośmialiśmy się a teraz może ktoś jeszcze odpowie na moje pytanie?
dirtybastard
Kontakt:

Post autor: dirtybastard »

dzidek ja bym przeprosił quilonga za taki dys-respect on jest bardzo uczuciuwy każde przekleństwo wywiera głebokie spustosznie w jego psychice.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=272207
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

tak,te straszne słowa ,kturymi mnie obraziłeś ,wyrządziły ogromne spustoszenie w mojej psychice,nie wiem czy jeszcze kiedyś się pozbieram.Ale ciesze się ,żę są jeszcze tacy ludzie jak Dirtybastard,kturzy stoją na straży porządności,i za wszelką cene starają się jej bronić,kturzy nigdy nie zwątpią w słuszność tego co robią i nie przestaną dopuki sprawca nie zostanie ukarany a ofara nie odzyska swojej godności
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
dzidek
Kontakt:

O jaaaaki czad wogle, ale czy ty aby napewno mówisz poważnie?
Czy naprawdę mogę Cię przeprosić?
Pozwolisz mi?
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Hmmm.. sam ujeżdżam soul x`a... i mogę powiedzieć jedno - ZAJEBISTY amorek:D wczesniej miałem ich kilka i mam do czego porównać:P Tuz przed soul x`em miałem soul r, a wybrałem go m.in. dlatego że miał w przeciwieństwie do soul x rure sterową z cr-mo i regulację napięcia wstepnego, ale jak sie okazało była to jedna wielka pomyłka:| Tłumik stukał, po zmienie skoku na 140mm coś zaczęło nie tak działac, dobijał przy 110mm:/ Co jest??!! Pojechałem do DunCon`a a ci bez słowa za dopłatą 100zł wymienili mi na nowiutkiego soul x`a, mówiąc ze soul r ma jakąś wadę fabryczną i nie jestem pierwszym użytkownikiem który go zwraca (co nie ma miejsca w przypadku soul x`a!!!). Sama praca jest wyśmienita.. idealne ugięcie wstepne, na poaczątku mięciutki i utwardza się wraz ze skokiem. I błedem jest mówic że mozo to dużo nizsza klasa niż psylo... psylo często cieknie, uszczelki i serwis jest drogi a chodzi porównywalnie z mozo. Miałem dylemat czy brać DJ3 z 2003 czy mozo soul x, padło na X`a i teraz nie żałuje!!!:D
Nawiasem mówiąc jakby ktoś chciał moge miec soul x`y taniej niż cena oficjalna, oczywiście nówka z gwarancją. Inne częsci też.. po szczegóy piszcie na maila: extreme-bike@o2.pl , albo właźcie na www.bikeshop.glt.pl ;-) (dobre ceny na NS, Nokian`a i kilka innych rzeczy, pytajcie!!!)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Dzidek my jesteśmy z jg i jak byś chciał zobaczyć Soula-X czy sprawdzić jak pracuje to skontaktuj się z nami. Sprzedaliśmy kilka sztuk i wszyscy są zadowoleni, ten amor naprawdę fajnie i płynnie pracuje, jedynie do regulatora tłumienia można się przyczepić, że jest taki długi . Pozdrawiam.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
dzidek
Kontakt:

oooo to dzięki
jeszcze bike'a nie kupuję, ale już niedługo
i jakby co to napiszę na gg żeby zobaczyć tego mozo
dzidek
Kontakt:

aha tylko daj gg jak możesz albo jakiś telefon:)
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

właśnie zajebiście że jest taki długi tylko 2 cm krótszy od juniora
kocham wielkie amory
daletogo kupiłem soul x
A tam
ODPOWIEDZ