Jakie korby

Remagen
Kontakt:

Jakie korby

Post autor: Remagen »

Doradzcie mi jakie korby na wielowpust kupić. Jeden blat max 38 , do tego jakiś sensowny suport. A może korby BMX, ale jak to z nimi jest- założę je do ramy Point ( sorry za głupie pytanie, ale akurat o tym nie mam pojęcia). Nie piszę granicy cenowej ale nie chodzi mi tu o najdroższe produkty ale o coś w miarę taniego i wytrzymałego.

Z góry dzięki.
SuchY
Kontakt:

Post autor: SuchY »

jeżeli chciałbyś korby BMXowe to musiałbyś mieć coś koło 500zł ale bardzo polecam BMXuwki ale możesz sprubować też kupić korby prowela i je przerobić na MTB sądzę że wyniosło by cię to coś koło 300zł razem z dyskiem ale byś musiał mieć jakiegoś tokaża który ci wszystko dorobi a najlepiej jak chcesz BMXuwki to gadaj z erenesem napewno ci pomoże
Xprot

Post autor: Xprot »

mi z supotrem taka corba prowhella wyszla (UFO) cale 150 zeta, z czego najwiecej kosztowal suport.
Remagen
Kontakt:

Może podacie jakiś link do korb prohwell
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

xprot pomnógł byś mi coś takiego złożyć????.....znaczy chodzi mi żebys mi opisał jak co i wogóle zrobić.........z góry dzięki.......a nie wiecie gdzi emożna kupić pointa speed bone.....tą korbe bmxową.....jezier to sprzedaje na allegro ale chyba ocipiał bo za używaną przez kilka lat chce 250zł........a nowa stała 300zł!!!!!!!!!!!
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

hmm nom w sumie fajne rozwiązanie
teraz Jezier ma do sprzedania korby pointa bmx pod suport Mtb na kwadrat

albo

korba truvativ hussefelt i suport truvativ team Dh
ok 350 zł
A tam
Remagen
Kontakt:

a co sądzice o truvativ hussefelt dh. Są w mkbiku za 199 zł.
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

bierz cos stalowego... moga byc te prowheele... a jak masz wiecej kasy to dmr ( jesli gdzies dostaniesz ) albo funn
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Ja mam prowell ale na kwadrat i korba już sie prawie do użycia nie nadaje.
Po paru skokach kwadrat się poprostu skęcił.
Polecam korby RPM koszt to coś ok 200zł
mlody_dh
Kontakt:

Post autor: mlody_dh »

a ja polecam hussefelta......tani i zajebiszta:P
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

strongbikker: z jakiego jestes Leszna tego kolo Poznania czy pod Wawa??

Pzdr
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

co do Jeziera..... to chce on sprzeda ta korbe... ale zauwazcie ze on daje do korby rockring, sciagacz do korb, adaptery i dysk a to samo kosztuje troche
kasy ....

a jak z nim rozmawailem to wiem tyle ze odchudza rower... i chce lzejsze korby .... proste.... wiec korba jest w stanie dzialajacym i pewnie dluuuuuuuugo podziala.....

pozdro
Maciapp
Kontakt:

ściągacz do korby ..klucz i rockring to są grosze:P.....kurwa nie mów mi że to w takim stanie jest warte 100zł!!!!!!......gość równo przegiął z tą ceną!!!!!!!!!....a to są przedmioty których sie po prostu chce pozbyc bo mu leżą.....gdyby tak nie było napisałby że jest mozliwośc kupienia korby osobno....a tak to ludziom wciska kit że to niby podnosi cene....a tak wogóle to ta korba jest styrana....tyle sezonów co gość ją mial to weź..........za starą ale jarą KORBE jakby ktoś dał te minimum 250zł to bym mu w twarz chyba śmiech i zęby wbił!!!!!!!!!!........parodia.......to tak jakbym se chciał sprzedać psylo xc(nowy 1600zł).....jeżdzony przez 3 lata...non stop na hopach......za 1400zł.........bo dodaje olej i klucz imbusowy do regulacji....acha i jeszcze neopreny:P....i co rzecz najważniejsza dodaje wbitą gwiazdke w rure sterową!!!!!!!!!!
Maciapp
Kontakt:

a tak propo gdzie można kupić nówke taką korbe????......znaczy point speedbone.........z góry dzięki
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

ciężko będzie dostać
ja bym brał od jeziera to naprawde fajna korba co prawda używana ale w stanie dobrym jedyne jej wady to to że jest porysowana
A tam
ODPOWIEDZ