Jakie korby
Jakie korby
Doradzcie mi jakie korby na wielowpust kupić. Jeden blat max 38 , do tego jakiś sensowny suport. A może korby BMX, ale jak to z nimi jest- założę je do ramy Point ( sorry za głupie pytanie, ale akurat o tym nie mam pojęcia). Nie piszę granicy cenowej ale nie chodzi mi tu o najdroższe produkty ale o coś w miarę taniego i wytrzymałego.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
jeżeli chciałbyś korby BMXowe to musiałbyś mieć coś koło 500zł ale bardzo polecam BMXuwki ale możesz sprubować też kupić korby prowela i je przerobić na MTB sądzę że wyniosło by cię to coś koło 300zł razem z dyskiem ale byś musiał mieć jakiegoś tokaża który ci wszystko dorobi a najlepiej jak chcesz BMXuwki to gadaj z erenesem napewno ci pomoże
xprot pomnógł byś mi coś takiego złożyć????.....znaczy chodzi mi żebys mi opisał jak co i wogóle zrobić.........z góry dzięki.......a nie wiecie gdzi emożna kupić pointa speed bone.....tą korbe bmxową.....jezier to sprzedaje na allegro ale chyba ocipiał bo za używaną przez kilka lat chce 250zł........a nowa stała 300zł!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
co do Jeziera..... to chce on sprzeda ta korbe... ale zauwazcie ze on daje do korby rockring, sciagacz do korb, adaptery i dysk a to samo kosztuje troche
kasy ....
a jak z nim rozmawailem to wiem tyle ze odchudza rower... i chce lzejsze korby .... proste.... wiec korba jest w stanie dzialajacym i pewnie dluuuuuuuugo podziala.....
pozdro
kasy ....
a jak z nim rozmawailem to wiem tyle ze odchudza rower... i chce lzejsze korby .... proste.... wiec korba jest w stanie dzialajacym i pewnie dluuuuuuuugo podziala.....
pozdro
ściągacz do korby ..klucz i rockring to są grosze:P.....kurwa nie mów mi że to w takim stanie jest warte 100zł!!!!!!......gość równo przegiął z tą ceną!!!!!!!!!....a to są przedmioty których sie po prostu chce pozbyc bo mu leżą.....gdyby tak nie było napisałby że jest mozliwośc kupienia korby osobno....a tak to ludziom wciska kit że to niby podnosi cene....a tak wogóle to ta korba jest styrana....tyle sezonów co gość ją mial to weź..........za starą ale jarą KORBE jakby ktoś dał te minimum 250zł to bym mu w twarz chyba śmiech i zęby wbił!!!!!!!!!!........parodia.......to tak jakbym se chciał sprzedać psylo xc(nowy 1600zł).....jeżdzony przez 3 lata...non stop na hopach......za 1400zł.........bo dodaje olej i klucz imbusowy do regulacji....acha i jeszcze neopreny:P....i co rzecz najważniejsza dodaje wbitą gwiazdke w rure sterową!!!!!!!!!!