Nie wiem jak wam ale mi przez ostatnie dni gg robi cyrki co chwila jest albo znika i nie mozna sie zalogowac. Wie ktos czym to jest spowodowane serwery im padaja czy jak?
Przyzwyczajenie dlatego ale mnie juz do denerwuje a dzisiaj to juz wogole masakra od 18 mi nie dziala co chwila sie pierdzieli akurat kiedy tak fajnie sie gadalo
number skąd te dane (tzn 65%)? Ja czytałem coś o prawie 6 milionach.. Inna kwestia to to, że mają kłopoty techniczne i to coraz większe i coraz częściej... Strona też im nie chce cała dzialłać :P
"Szanowni Użytkownicy! Z uwagi na prace modernizacyjne sieci Gadu-Gadu mogą występować chwilowe trudności w dostępie do sieci GG (komunikator, strony internetowe, radio). Przerwa w dostępie do serwisu związana jest z koniecznymi pracami modernizacyjnymi serwerów Gadu-Gadu. Za utrudnienia przepraszamy - dołożymy wszelkich starań aby potrwały one jak najkrócej!"
cos sie tam dzieje ale wali mnie to, żadko kiedy gadam na gg bo nie mam o czym wiec po co mi ono :P natomaist co mnie wkooooooorza to katalog publiczny, pisze do mnie jakis łos a w katalkowy wyskakuje ze nie ma tekaiego numeru lol dziwne bo jak go wpisze na liste to juz jest...