Witam.
Mam zamiar kupic w miare uniwersalna rame, street, dirt, lekki dh. Oraz nowa korbe i amortyzator. Na rame mam ok 500-550zl, amortyzator 600, a korbe 300. Na oku mam korbe truvativ howitzer, amorka to uzywanego z1. Co o tym sadzicie i co byscie proponowali??
Pozdrawiam.
jakie czesci????????
za 550 kupisz cos lepszego niz destro, np. void`a, amor to dj III albo II, dobrze by bylo zeby byl na sztywna os, ale do tego dochodzi koszt nowej piasty i przeplatania kola(jezeli masz piaste pod zwykla os), korby polecam hussefelty z suportem truvativ team dh (rozumiem ze chcesz kupic korby z suportem tak???), korby hussefelt howitzer sa pod suport howitzera (suport ma wystajace lozyska)
ashes to ashes...
http://www.allegro.pl/item266654957_joh ... r_mtb.html a co myslicie o tym?? i jaki rozmiar?? Bo jezdzilem na 16 i mi sie dobrze jezdzilo a jak przesiadlem sie na 14 to mi sie zle jezdzilo
w sumie jak ja bym był na twoim miejscu odciągnął bym z korby 50 zeta i dołorzył to do ramki chyba że zdążysz jeszcze coś uzbierać. Wtedy kupisz juz używanego NS'a Bitch- uniwersalna ramka. Amorek to już tam twój wybór. A pomiędzy 16, 14 lub 13 są niewielkie różnice, podciągasz tylko siodełko o parę centymetrów a zalety małej ramki są ogromne. I jeśli chcesz nówka sprzęt to już inny problem. Ale zawsze możesz poszukać dobry używany sprzęt i za naprawdę okazyjną kasę