Witam proponuje jakiś fr po chełmie,jesli tylko wyciag bedzie chodził i wszystkiego snieg niezasypie,z krk wybiera się jakies 6 osób także niech piszą zainteresowani,loko i nikom!!!! :D :P :lol:
helo helo, jak bedzie ekipa to wyciag ruszy. ja bede tak na 80%!!! proponuje cieplo sie ubrac, a przede wszystkim wziasc zimowe rekawiczki, i 2 pary skarpet
...no i oby byl snieg bo ile mozna po tych blotach jezdzic
yo, no osob musi byc kolo 10, chociaz i tak zawsze trzeba pogadac z panią w kasie. U nas sypie sniegiem lekko i caly czas ponizej zera, na chelmie lezy cienka warstwa sniegu, jak by ktos chcial jezdzic w weekend to najlepiej zalozyc oponki na bloto, nie zapchaja sie tak szybko sniegiem i liscmi. pozdr!
piter krk może nas nie być tylu bo chomik zaczyna pękać.Jak na razie pogoda to kicha na maxa. Pasowało by w piątek wieczorkiem co by NIKOM strzelił okiem za okno (jeżeli można prosić) i przedstawił sytuacje baryczną nad Chełmem żeby jakiś przegląd był co brać.
heja, sluchajcie warunki do jazdy raczej ciezkie na chelmie pelno sniegu, jak wszedzie z reszta w lesie moze byc ciezko bo nie widac wogole trasy.. mnie choroba zbiera wiec marnie widze ten weekend. chyba trzeba powoli pomyslec o desce pozdroo
każda pogoda jest dobra na bika(przynajmniej ja tak uważam),jak mam ochote pojeździć to nawet w deszczu jeżdżę.Dzisiaj byłam w lasku wolskim gdzie jest kupe śniegu ale jakoś się dało zjeżdżać,a tam trasen też nie widać