a wiec: ja deorek nie mam ale kumpel je ma z przodu i z tylu i daja rade(napewno lepiej niz magura julie) wiec z tylu spokojnie starcza chyba ze wazysz 150kg i masz wypasiona, ciezka zjazdowke...:P
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*wez se lepiej kup black-box'a z mkbike i dostaniesz 5% rabatu, to na 2 kola *bedziesz mial i sila hamowania jest good
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
wydaje mi sie ze na dupe to zadnej rewelacji nie trzeba, przynajmniej ja preferuje przod bardzo mocny, zdecydowanie radzilbym zainwestowac w cos dobrago do przodu. moze nie kazdy ale wiekszosc hampli zablokuje ci kolo wiec czego chceic wiecej niz wyzej wspomniany black box?
albo jak masz hajs na dwa hample po 500 to kup jeden hfx mag na tyl i drugi ci juz nie bedzie potrzebny ;p to byl moj blad ze kupilem dwie 9 zamiast jednego maga........
bierz grimece. ja mam sys8 z przodu i jestem zadowolony. ma dobrą modulacje i siłe. w streecie z tyłu przyda ci się modulacja przy łili i manualu. w www.rowerowy.com dostaniesz dobry hampel w dobrej cenie. polecam
stary... czekaj na okazje. ja kupilem nowa grimece sys 8 za 250 zl :D
a system 12 mi sie nie podobaja bo maja zbiornik z plastiku - jak wyglebisz sie to i urwac mozesz :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ja mam deorke i hamuje wysmienicie... i wcale sie nie grzeje!! i na allegro tez duzo kupuje i ani razu nie zostalem wych****... jak bedziesz kupowal od goscia z duza iloscia komentarzy to masz 100% gwary na sprzet