no akurat ja mam widelec od nich. i jest naprawde dobrze wykonany. ma nawet wzmocnienie ktorego jakos nei widac przy innych widelcach w takim przedziale cenowym. widelec jest naprawde dobry. polecam.
Gussety przy główce w DS2 sa mocniejszcze niz w DS1 a Jumpie sa małe w sumie ale tez nie sa zle. Jump - poziome haki a reszta pionowe. Jump ma chyba 13'' ale DS-y maja bodajze 15''. Zobacz sobie na www.destroyer.pl bo tam masz wszystko napisane i sa fotki.
nie zapominaj jeszcze o destroyerze street tez ma poziome haki coprawda jeszcze nie w sprzedarzy ale juz go ogladalem na festiwalu ma takie wzmocnienia glowki jak ds2 tyle ze jest tylko pod kola 24' a pozatym to prawie taki sam jak jump
ten street to bedzie coś pokroju aganga24.00 ze tylnie kółko bedzie miało 24 a przod 26????I od kiedy bedzie dostepne.I jak jest z geo tych bikow?w porownaniu do pointa i draga
nie mam pojcia ale chyba nie na obra 24 ale nie jestem pewien wiem tylko bo przedchwila z nimi gadalem ze maja tylko jednego streeta i niebardzo chca go sprzedac
HoseArkadioMo: nie to jest calkiem cos innego niz agang 24:00 ta ramka to tylko sie nadaje do obydwoch kol 24" geometria nie jest wcale taka zla i przy widelcu sztywnym (130mm) by byla w sam raz ale jak street to wiadomo ze z 80mm tez styknie :D:D gdybym nie mial hajsu na ns bral bym streeta destroyera :p
KUMPEL MA AGANGA 24.00 z RS Psylo XC najpierw miał koło 24 cale z tyłu
i była ******* z grzybnią porażka dopiero psylo ustawiony na te swoje 80 mm dawła rade dopiero jak wsadził 24 calowe koło do przodu zaczeło się jeździć fajnie geo w tym rowerze jest do 2 24 calowych kół