Obrecz
Obrecz
:!:
widziałem ostatnio obręcz authora- 380 g(!!) - Helium Pro
albo author Trance- 570g. nie wiem jak sie spisza ale powinny dac rade
albo author Trance- 570g. nie wiem jak sie spisza ale powinny dac rade
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm kup jakiegos mavica, albo moze cos z alex.
ja mam praktycznie nowe s-type. takiego gowna nigdy w rowerze nie mialem. gnie sie jak cholera, wgnioty zaliczylem po pierwszych dniach jazdy(wierchomla).
szprychy byly dociagniete i wszystko bylo ok.
jedyna zaleta - ladnie wyglada. nic poza tym. strasznie zrazilem sie do sun rimsow
supre-v mam od kilku lat i nic ! nigdy nie prostowana, a jezdze na niej na hardtailu. tak samo z mavickiem ex325
a zasrana supra sie gnie gdy z przodu ma boxxera wc a z tylu zawieche fsr z 222mm mieciutkiego skoku...cos tu chyba jest nie tak. felerny material czy co
pozdrawiam
ja mam praktycznie nowe s-type. takiego gowna nigdy w rowerze nie mialem. gnie sie jak cholera, wgnioty zaliczylem po pierwszych dniach jazdy(wierchomla).
szprychy byly dociagniete i wszystko bylo ok.
jedyna zaleta - ladnie wyglada. nic poza tym. strasznie zrazilem sie do sun rimsow
supre-v mam od kilku lat i nic ! nigdy nie prostowana, a jezdze na niej na hardtailu. tak samo z mavickiem ex325
a zasrana supra sie gnie gdy z przodu ma boxxera wc a z tylu zawieche fsr z 222mm mieciutkiego skoku...cos tu chyba jest nie tak. felerny material czy co

pozdrawiam