Xbox 360 czy PS3
-
- Kontakt:
Xbox 360 czy PS3
Niedługo mam zamiar kupić jedną z tych konsol i mam dylemat...
Różnica w cenie to 200 zł czyli praktycznie żadna ale i tak nie wiem za bardzo co wybrać ...
Co lepsze według was ???
Różnica w cenie to 200 zł czyli praktycznie żadna ale i tak nie wiem za bardzo co wybrać ...
Co lepsze według was ???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PS 3 jest znacznie bardziej uniwersalne.
Nie zapominajcie ze PS 3 jest w tej chwili chyba najtańszym odtwarzaczem bluray tej kasy. O formacie DTS który tez odtwarza już nie wspominam.
PS 3 to domowe centrum rozrywki zresztą i tak przyzywyczailem sie do padow z PS'ow
Xbox to tylko gry. PS jest o tyle lepszy ze masz pewność ze przez najbliższe kilka lat będziesz miał nowoczesna konsole i mnóstwo gier do niej. (wnioskuje z PS 2 ktora wciaz jest najlepiej sprzedajaca sie konsola w USA)
Nie zapominajcie ze PS 3 jest w tej chwili chyba najtańszym odtwarzaczem bluray tej kasy. O formacie DTS który tez odtwarza już nie wspominam.
PS 3 to domowe centrum rozrywki zresztą i tak przyzywyczailem sie do padow z PS'ow

Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
Kompa z DX10 posiadam fakt można pograć w różnego typu gry z tym że po roku bedzie już znacznie gorzej...
A z konsolami jest inaczej .. weźmy pod uwagę "stare" PS2 ... kupi sie za 300 zł + jakieś gierki i jazda ... grafika według mnie ok zabawa też .. z kilkuletnim kompem tak sie nie poszaleje...
Wachałem sie nad tym PS3 blu-ray'em ale stwierdziłem że zanim stanie sie powszechny troche minie czasu zanim każdy bedzie tego używać...
A z konsolami jest inaczej .. weźmy pod uwagę "stare" PS2 ... kupi sie za 300 zł + jakieś gierki i jazda ... grafika według mnie ok zabawa też .. z kilkuletnim kompem tak sie nie poszaleje...
Wachałem sie nad tym PS3 blu-ray'em ale stwierdziłem że zanim stanie sie powszechny troche minie czasu zanim każdy bedzie tego używać...
-
- Kontakt:
ludzie, KONSOLE sa do gier, na zachodzie zreszta już dawno to zrozumieli. zreszta cena komputera zeby na dx10 wszystko ladnie smigało jest o wiele wieksza od x'a ktorego znajdziesz ponizej 1.5 k.
a ja rowniez polecam x3060 - po prostu poważniejsza konsolka, za mniejsze pieniadze (bo albo znalazles super tanie ps3 albo x360 duzo u cie kosztuje ; ))
a ja rowniez polecam x3060 - po prostu poważniejsza konsolka, za mniejsze pieniadze (bo albo znalazles super tanie ps3 albo x360 duzo u cie kosztuje ; ))