mam problem, posiadam Dartmoor street style 15" duro 130 i jakie koła mam wybrac... podobno lepiej sie jezdzi przód 26" i tyl 24 " co o tym myślicie ??
zapewne chodzilo ci o 26, nie 16"... Otoz ja powiem, że jak masz za nisko z przodu to tak zrób, ale ja wole mimo wszystko 2x 26" Jak jeszcze na tym rowerze nie jezdziles to wez 2x 26" a potem najwyzej jak bedziesz chciał podwyższyć współczynnik lan$u albo będzie ci z przodu za nisko, mozesz zmienic tyl na 24"
Za ta kase lepiej uzywke bym poszukal, np. novatec 4 maszyny na single tracku. Albo jesli chcesz nowke to Novatec 4 maszyny 130zł, Star circle (bodroba single tracka) 50zł i jakies tanie szprychy cn spoke, wyjdzie lekko ponad 200zł.
dobry set z tym coasterem i blizardem. stykni w zupelnosci, chociaz ja to bym sobie poszukal czegos uzywanego na allegro. za 200zl dorwiesz dobry sprzet
w kole to waga mi tam LOTTO bo pare gram wiecej i dluzej moze wytrzymac :P a wogule jak wyglada jeszcze sprawa z piastami na maszynach, czy gdy sie zaleja cos sie stanie ??
jeśli chcesz kupic coś czego nie da sie połamać to kup sobie plasteline
No na kole mozna nawet kilo oszczedzic jak sie postarasz. A jesli myslisz powaznie o sciganiu to kazdy gram powinien sie liczyc. A maszyny sa zazwyczaj uszcelniane wiec nic nie powinno sie stac, no chyba ze do jeziora beziesz wjezdzal :-/
ostatnio patrzylem na blizzardy i juz zdecydowalem, tylko jeszcze pytanie jaka piasta, 69 kosztuje blizzard wiec na piaste i reszte bede mial okolo 130 zl
jeśli chcesz kupic coś czego nie da sie połamać to kup sobie plasteline