Znak z niebios!!
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
Znak z niebios!!
Jeszcze 3 dni temu byłem wesołym bikerem który sobie skakał na hopach uprawiał troche streetu i wogóle było pięknie! Aż tu nagle trach ni z tąd ni z owąd poszła mi jedna szprycha... myśle sobie wymienie ją sobie ponieważ poszła za kasetą to musiałem ją odkręcić i co widze... Łacuch kiedyś dostał się między kasete a koło i poszatkował wszystkie szprychy z tej strony, niewiem dlaczego jeszcze wszystkie nie strzeliły, ale jedno jest pewne koło stcentrowało się tak że przestało się w rame mieścić... no cóz i tak miałem zmienić piaste to odrazu wszystkie szprychy wymienie, jutro troche je wycentruje żęby tylko się mieściło i wyjde na rower! Budze się rano a tu trach coś się w nocy stało przewiało mnie czy co nie wiem cała lewa strona mojego ciała nie nadaje się do ruszania bul jest niemiłosierny... i tak siedze 2 dzień koło jest w rozsypce może jest mi już lepiej ale i tak tragedia nie moge go naprawić a nawet jeśli toi tak bym nie móg wyjść bo za bardzo mnie boli coś tam w plecach!!!! Czy kiedyś też mieliści taką złośliwość żeczy martwych?? A możę to znak żeby nachwile się wstrzymać!! NIE JA CHCE WYJŚĆ NA ROWER TERAZ!!
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
-
- Kontakt:
GRZESZNICY WY MOI POSLUCHAJCIE MNIE A OJCIEC WYNAGRODZI WAM TE WSZYSTKIE CIERPIENIA KTORYCH ZAZNALISCIE NA TYM SWIECIE
NIE NAPRAWIAJCIE SWOICH ROWEROW ZBYT SZYBKO! ANIOL STROZ "BIKEREK" DBA O WAS, GDY WIDZI, ZE WASZE DUSZE MAJA BYC SPLAMIONE KRWIA Z ZIEMI, CHODNIKA, ASFALTU* PSUJE WAM WASZE ROWERY. PRZYCHODZI W NOCY I PSUJE. MIN. DLATEGO RUFUSOWI POSZLA RURA W DM'ie! GDY ANIOL PRZYSZEDL W NOCY, RUFUS JEBNAL GO PO PIJAKU I ANIOL SPIERDOLIL... A WLASNIE PSUL MU RURE STEROWA...
ale jebniete...
*NIE WLASCIWIE SKRESLIC
NIE NAPRAWIAJCIE SWOICH ROWEROW ZBYT SZYBKO! ANIOL STROZ "BIKEREK" DBA O WAS, GDY WIDZI, ZE WASZE DUSZE MAJA BYC SPLAMIONE KRWIA Z ZIEMI, CHODNIKA, ASFALTU* PSUJE WAM WASZE ROWERY. PRZYCHODZI W NOCY I PSUJE. MIN. DLATEGO RUFUSOWI POSZLA RURA W DM'ie! GDY ANIOL PRZYSZEDL W NOCY, RUFUS JEBNAL GO PO PIJAKU I ANIOL SPIERDOLIL... A WLASNIE PSUL MU RURE STEROWA...
ale jebniete...
*NIE WLASCIWIE SKRESLIC
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
hehehe przypomnialo mi sie cos :D
siedziala babcia u mnie w chacie, ja poszlem pojezdzic, wracam po 10 minutach ze snakem, a babcia "o dzieki bogu, tak sie o ciebie martwilam, wiedzialam, ze cos ci sie stanie i modlilam sie zebys sobie rower przebil" :D:D:D seryjnie tak mi dojebala :D:D:D:D
siedziala babcia u mnie w chacie, ja poszlem pojezdzic, wracam po 10 minutach ze snakem, a babcia "o dzieki bogu, tak sie o ciebie martwilam, wiedzialam, ze cos ci sie stanie i modlilam sie zebys sobie rower przebil" :D:D:D seryjnie tak mi dojebala :D:D:D:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
SatanQ -> Nie pi**dol że Cię coś boli!
Trzeba do k**wy nędzy hopki porobić i poskakać troche!
Jak coś to już wróciłem ze Szklarskiej i czekam na jakiś ZNAK (od Ciebie - możesz zadzwonic) a potem wychodzimy na rower!
Tylko przełoże rame i mozemy na Dirty wyrywać!
Trzeba poczesać jakieś tricki :)
Czekam....
.
Trzeba do k**wy nędzy hopki porobić i poskakać troche!
Jak coś to już wróciłem ze Szklarskiej i czekam na jakiś ZNAK (od Ciebie - możesz zadzwonic) a potem wychodzimy na rower!
Tylko przełoże rame i mozemy na Dirty wyrywać!
Trzeba poczesać jakieś tricki :)
Czekam....
.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
ale wy pierdolicie, naprawde przejebane to mam ja:P pojechaliśmy kiedyś z kumplami do krakowa, przy trzecim zjeździe na dualu jeb gleba i przednie koło skasowane:/ jazde na cały dzien miałem z głowy. innym razem pojechalismy z kumplem na szyndzielnie. jeszcze w bielsku poszła mi przezutka (kupiłem nową) a potem na szczycie złapałem kapcia takiego hujowego ze w czasie zjazdu trzy razy koło pompowałem. W maju podczas zawodów na czantori (byłem jako obserwator) zaraz na początku złapałem takiego snejka że na miejscu nie było juz szans tego pokleić, tez dzień był *******:( Jak ostanio jechaliśmy we trójke do ustronia to spadł jeden rower z samochodu i musieliśmy odwieźć kumpla spowrotem do tychów:/ Tak mam na prawie kazdym wyjeździe gdzieś w góry. i jak tu sie nie wkórwić, ja naprawde wierze że to nie jest przypadek. chyba zaniedługo zaczne chodzic do kościoła albo cos, bo juz tego mam dość ;)
-
- Kontakt:
mi tesh dostał sie łańcuch za zębatki i połamało ich 5:( , więc pojechałem do sklepu i kupiłem szprychy aby je wymienić(oczywiście robiłem to pierwszy raz i niewiedziałem żę szprychy sa innej długosci:P) jak już kupiłem szprychy to niepasowały i na nasteny dzień znowu do miasta po inne szprychy kupiłem na wymiar tym razem i pasują załozyłem je(dobrze przeplotłem nawet:D) i wycentrowałem koło. Złozyłem bika jade sie przejechac a tu znowułańcuch mi tam wpadł tylko tym razem połamało mi 2 szprychy:P moje wkurwienie w tych dniach dobiegło zenitu.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=447751