pytanie odnosnie luftalarma
pytanie odnosnie luftalarma
czesc, mam pytanie odnosnie korby truvativ luftalarm, sprawa wyglada tak ze chce kupic ta korbe i zmienic blat na 24zeby i niewiem czy podejdzie pod ta korbe, niech ktos napisze kto wie czy da sie cos takiego zrobic, pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, z gory dzieki
Jeżeli dobrze się orientuje to luftalarm jest do bmx i do niego sa takie bmx'owe zebatki wiec zwyklej zebatki mtb na 24 z nie zalozysz. jezli chchesz dobre korby do dh/fr to luknij na allegro na HOLCFELLER ten sam materiał co luftalarmy ale jest pod zebatki mtb.
ps. polecam uzyktownika vtc-bikes naprawde mozna sie dogadac z nim i mily kontakt ;] pozdro
ps. polecam uzyktownika vtc-bikes naprawde mozna sie dogadac z nim i mily kontakt ;] pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3853780
ja pierdziele ale MÓZGI! 
korba truvativ luftalarm bmxowa? DOBRE SOBIE
jest to korba ALU stylizowana na BMXową...
a co do zebatek to tam nie zamontujesz ANI mtb... ANI bmx! przeciez to ZUPELNIE inny system mocowania... hahahaha kocham takie 'chyba' GEEZ!
jest zasada - nie wiesz - nie pisz.
jesli chodzi o luftalarma to tam sa specjalne sprockety, bo mocowanie odbywa sie z dwoch stron. blisko osi. zebatki trzeba dorabiac we wlasnym zakresie, bo nie ma w polsce dostepnych. dzieki temu mozna do przodu CHYBA nawet 18z zalozyc
24 na pewno.
oczywiscie w naszym polandzie nie ma tych zebatek dostepnych, w USA sa 25, 28, 30, 32, 36 i 39 dostepne... ehh.

korba truvativ luftalarm bmxowa? DOBRE SOBIE

jest to korba ALU stylizowana na BMXową...
a co do zebatek to tam nie zamontujesz ANI mtb... ANI bmx! przeciez to ZUPELNIE inny system mocowania... hahahaha kocham takie 'chyba' GEEZ!
jest zasada - nie wiesz - nie pisz.
jesli chodzi o luftalarma to tam sa specjalne sprockety, bo mocowanie odbywa sie z dwoch stron. blisko osi. zebatki trzeba dorabiac we wlasnym zakresie, bo nie ma w polsce dostepnych. dzieki temu mozna do przodu CHYBA nawet 18z zalozyc

oczywiscie w naszym polandzie nie ma tych zebatek dostepnych, w USA sa 25, 28, 30, 32, 36 i 39 dostepne... ehh.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt