[Willingen & Winterberg] lato 2008
[Willingen & Winterberg] lato 2008
Witam, :P moj plan jest taki: przez lato 2008 jade do rodziny do niemiec skąd niedaleko (ok1h jazdy) znajdują sie 2 kultowe miejscówki mianowicie Willingen (znane z mistrzostw dh,4x) oraz Winterberg (gł slopy,dirty,fr,4x,dh, funride). Wiecej na necie. Prawdopodobnie pojade tam moim dostawczym autem do ktorego mieszcza sie max 7rowerów dh. Ja biore 2 - dh,bmx. Jeśli moj plan wypali to zapraszam do wspolnego wyjazdu gdyz okazja jest niebywała. Moge wziasc kilka rowerów a pozniej umówimy sie na kilka dni jazdy po tych miejscówach. :lol: inf: dh888@wp.pl
jesli chodzi o transport z mojej str to na pewno nie tak słono:) chodzi mi głowinie o to zeby nie jezdzic samemu po dosc trudnych trasach (trasa Willingen MŚ to dopiero rozp******). Wole nie myslec co by bylo podczas kontuzji w obcym kraju. A wyciagi na Winterberg nie sa duzo drozdze niz u nas! Spore mozliwosci obnizenia kosztow przez karnety etc www.bikepark-winterberg.de
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to wszystko zalezy od stanu moich funduszy przed wyjazdem, pojade tam z maja dziewczyną, ale sa 3 opcje : auto,bus,samolot, na dzien dzisiejszy nie mam pojecia czym pojade ale mysle ze autem ( Skoda Favorit Pick Up
miesci sie 7 rowerow po wyciagnieciu przedniego koła wzdłuz auta. Mozliwe ze samolot wyjdzie taniej ale to sa znow problemy z dopłatami,transportem na miejscu i spakowaniem. Niezręcznie mi sie odpoiada przez forum,zaraszam na mail lub gg 8584974 to cos wykombinujemy. 

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=26775 w przyszłości, proszę się stosować do zaleceń!