Jaka zbroja do 360 zł??

Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

pano_dh pisze:mam do sprzedania
el_oguro pisze:mam na seel NOWĄ
:-/
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

Bombell
no i co kurwa z tego?
weź się uspokój, gość chce kupić, to dlaczego nie moge mu zaoferować,
a może on kupi własnie ode mnie i będzie zadowolony
i się kurwa nie podlizuj moderatorom
I love my pussy...
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

A od czego jest pw i gg?
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

No dokładnie, od czego to jest? Możesz napisać na PW i nikt się nie będzie czepiał. Może on chce nową kupić, co? I to, że on tak pisze, nie znaczy że się podlizuje modom, tylko "dba" o jakiś najmniejszy porządek na forum.
walenty80
Kontakt:

Post autor: walenty80 »

Przyznaje ze jako poczadkujacy poprzeczytaniu tego wszystkiego sam juz nie wiem na co bym sie zdecydowal,a problem mam podobny,bo chce zakupic zbroje... wypowiedzi sa raczej tego typu , bo ta jest za malo przewiewna,tamta chroni tylko przed zadrapaniami itd. czy ktos jest wstanie napisac mi cos konkretnego na temat tych zbroi byl bym wdzieczny Dzieki!

http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=9563
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=9569
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=9570
Wolnosc zaczyna sie tam gdzie konczy sie strach...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

pressure suit i kropka.wszystko inne to polsrodki do enduro.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

walenty80 Wszystko żależy od Ciebie, czy chcesz całą zbroję, czy tylko żółwia. Ja jeszcze nie dawno byłem napalony na Pressure Suit, ale doszedlem do wniosku że: Jest sobie lato, wakacje. Jade se poskakac. Jestem w lesie ale i tak jest gorąco. Kombinuje jak moge z ochroną żeby niezbędną zachować, ale nie przesadzić. A tu nagle mam na sobie całą wielką, żiężką, mokrą z potu zbroję. Jak ją zdejmę, stracę dobrą ochronę - za duże ryzyko. Jak w niej zostane to sie upieke. Lekarstwo - ide do domu :( A tak to: Kupuje Back Guarda PRO + coś na łokcie i: Jade se poskakać. Jest lato, wakacje. 30* w cieniu. Jade, nie jest mo gorąco, bo mam nieco przewiewniejszą ochronę. Kombinuje jak moge, żeby mi było chłodniej i mogę: Zdjąć żółwia, zachować nałokietniki, lub na odwrót. Dlatego też zdecydowałem że będzie mi lepiej kupić te 2 rzeczy osobno i być happy :) A poza tym zapłace troche mniej $. Ty zrobisz jak chcesz, ja polecam to o czym mówię. A propozycja nr. 2 to raczej hmm - najgorsza :P
walenty80
Kontakt:

Post autor: walenty80 »

Dzieki za rade,Wyglada na to ze mnie przekonales :) pozdro.
Wolnosc zaczyna sie tam gdzie konczy sie strach...
lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

akurat plecy poca sie najbardziej, wiec w +30* w cieniu na plecach bedziesz mial jeziorko :wink:
ashes to ashes...
ODPOWIEDZ