poniewaz ludzie z ochrony przyrody sie czepiali i jeszcze ktoś sie czepiał że Red Bull Rampage było bardzo niebezpieczne, ale to red bull rampage już nie bedzie takie groźne jak poprzednie edycje
Dobrze, że wraca. Nic nie mam do Slope ale po prostu brakowało reprezentacji cieżkiego FR na zawodach. Może wróci moda na szalone dropy Czas zapukać benderowi do domu
Moim zdaniem zlikwidowali bo bylo za mało opłacalne. Smutne ale tak czytalem. Bo wkoncu komu by sie chcialo jechac na srodek tych pustyn utah. Mozna sobaczyc na filach ze sa tam nie liczni widzowie, w wiekszosci fotografi. Ale dobrze ze wraca
Oj jakoś zawody snowboardowe na spitsbergenie organizowane przez Terje sie opłacały Chodzi raczej o to, że wtedy jeszcze nie było takiej fazy na biki i filmy nie były tak dobrą promocją. Teraz walną live relacje przez neta i bedzie widzów od groma.
Bender raczej nie wystąpi ma jeszcze zrytą psyche po pękniętym kręgosłupie jedynie może bedzie sędzią ale teraz na red bullu przyjadą jakieś downy i sobie zrobią mały slopestyle bo inaczej nie będzie, z tych wielkich urwisk z ktorych sie kiedys wszyscy bali skakać teraz wszyscy bedą ciskali tricki a zreszta sami zobaczymy
Yes Yes Yes ;];];]
nareszcie coś równie pojebanego jak ja ;];];];]
brakowało mi tego , a slopestyle to pikuś ;]
a co do pytania o Rampage ....
jak nie wiesz co to , toś dupa nie biker