siemano zalozylem dzisiaj SS i napinacz reborna przedluzylem lencuch ale gdy jerzdzie strasznie cos strzela gdy mocno nacisne na pedaly.Co to jest i jak to naprawidz.
A jakie masz pedały, ja na kulkach o moga byc łozyska w pedalach, moze suport, a moze cos w piascienp. zapadki. Ciezko jest pomoc w takiej sytuacji. Ty musisz zlokalizowac gdzie to trzeszczy. A jaka masz korbe? W truvativach czesto inserty sie luzuja i to tez strasznie trzeszczy.
sprawadź pedały i korbę. Najlepiej to ściągnij ją. Przetrzyj oś, zamontuj korbę i mocno skręć. Przynajmniej jak u mnie strzelało to to właśnie była przyczyna. Tak jak Bombell napisał cięzko jest ci jakoś sensownie pomóc. pozdro
Siema nie jestem znawcą w ss ale kiedyś musiałem zapiąć i też mi strzelało ,okazało sie że miałem zły kont łańcuch i odkręcało mi koronkę w korbie ,wiec sprawdź ,może to to .
Wyrzuc ta patelnie z przodu :-/ to moze masz za bardzo lancuch napiety, albo zapadki w piascie nie lapia i srzelaja. Tak swoja droga cholernie ciezkie przelozenie.