ArthurGreen barell ma jakas teraz w chorym rozmiarze. Bodajże 770 czy 810mm. meff wejdz na cult bikes, obejżyj filmik i ogarniesz Ogólnie konczysz z przebijaniem opon po tym. Lejesz w dętke lub w opone bezdetkowa i jest luz.
;o;o 770?? Tozto sie na tym jezdzic nie da;/ bez sensu wedlug mnie! Nromalna szerokosc to tak 680-710 a 770 sie do niczego nie nadaje przeciez! (chyba ze barrel ma jeszcze dzwonek i pare fajnych bajerow na kierze;)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
dhcyc na oponach można zbić spokojnie 1/2kg wystarczy, że zakupisz jakieś opony z kevlarem zamiast drutu, do tego lżejsze dętki. IRC są ciekawe dętki, cieniowane.
zastanów się nad wymianą jeszcze sztycy, nie droga rzecz a zawsze coś z wagi spadnie.
O kasecie wieeeem, ale technicznie moze sie to nie sprawdzić u mnie, bo mam korbe i pakiet pod 83, a szerokość mufy 68. Wszystko ładnie siedzi, ale linia łańcucha sie troche spaprała. Będe wymianiał to pomyśle, bo sensowne argumenty miałem jak byłem tą kwestią zainteresowany, ale z głowy wyleciały...
Siema ludzie!!! Dolanczam sie do tematu. Szykuje setup na sezon 2008 i przydalo by sie troche go odchudzic. Moja kiera i mostek wazy jakies 1,4 kg :/ a chce cos kolo 600-700 g. Set TRUVATIV HUSSEFELT (kiera i mojstek) bedzie dobry do DH-FR czy cos jest lepszego w podobnej cenie?