freeride, rama, co by tu kupić??
freeride, rama, co by tu kupić??
Siema
Mam dylemata, planuje zakup ramy, niestety jestem ograniczony finansowo( i nie tylko:D), tak więc poradźcie bidnemu poznańskiemu bronczychwastowi co by tu zakupić?? w grę wchodzi kwota 2500-3000, ramka może być uzywana. Bo z tego co się oglądałem za nowymi wielkiego wyboru raczy ni ma, DC Tosa Inu, moim zdaniem xza duzo tam pierdół, które moga się zepsuć, Dangerous Mike Freeride 2.0, wygląda spoko i jednozawias:) no i może jakiś Śmierdziel Kony??? Dajcie cynka co op tym myślicie albo podajcie swoje typy, mam jeszcze trochę czasu do przemyślenia, jak dostanę odszkodowanie za bark to będę kupował:D Z góry dzinki za rady od doświadczonych kolegów Bikerów od bronczychwasta z Tey krainy.
Pozrdro
Mam dylemata, planuje zakup ramy, niestety jestem ograniczony finansowo( i nie tylko:D), tak więc poradźcie bidnemu poznańskiemu bronczychwastowi co by tu zakupić?? w grę wchodzi kwota 2500-3000, ramka może być uzywana. Bo z tego co się oglądałem za nowymi wielkiego wyboru raczy ni ma, DC Tosa Inu, moim zdaniem xza duzo tam pierdół, które moga się zepsuć, Dangerous Mike Freeride 2.0, wygląda spoko i jednozawias:) no i może jakiś Śmierdziel Kony??? Dajcie cynka co op tym myślicie albo podajcie swoje typy, mam jeszcze trochę czasu do przemyślenia, jak dostanę odszkodowanie za bark to będę kupował:D Z góry dzinki za rady od doświadczonych kolegów Bikerów od bronczychwasta z Tey krainy.
Pozrdro
z tym dm fr 2.0 to nie tak hop siup, ramka ma wade fabryczną wachacza i musi zostać przekonstruowany(podczas pracy wahacza działo sie cos z łancuchem, zacinało go gdzies czy cos w tym stylu juz nie pamietam), tak powiedział mi koleś który na niej jezdzi i nie tylko on, przynajmniej ta pierwasza seria jest taka bo on był jedną z pierwszych osób ktore ją kupily. Jesli wada została juz poprawiona to osobiscie ją polecam bo jest naprawde wypasiona, przypomina SC bullida :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=360200
-
- Kontakt:
Max blat do fr 2.0 jak chcesz miec poprawnie linie lancucha i zeby ci sie zmiescilo gorne koleczko to 34 T na najwyzej podniesionym tyle.
TO jset spora wada, musialem kupioc nowy napinacz...
W szklarskiej nie mialem co sie scigac , szybko sie koncza blaty, darli na mnie dokrecaj a ja se moglem...
Ale mnie to odpowiada, ja sie nie scigam , jade sobie ile mnie gora poniesie , pedalowac mi sie nie chce, i daje mi to frajde...
A tera na miachu jeszcze da sie jezdzic, nawet umiem sie rozpedzic ! ;d
Ogolnie z rowerka jestem zadowolony na maxa :)
TO jset spora wada, musialem kupioc nowy napinacz...
W szklarskiej nie mialem co sie scigac , szybko sie koncza blaty, darli na mnie dokrecaj a ja se moglem...
Ale mnie to odpowiada, ja sie nie scigam , jade sobie ile mnie gora poniesie , pedalowac mi sie nie chce, i daje mi to frajde...
A tera na miachu jeszcze da sie jezdzic, nawet umiem sie rozpedzic ! ;d
Ogolnie z rowerka jestem zadowolony na maxa :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a jest tez ramka radon fs
:d www.radon.of.pl
:d www.radon.of.pl
-
- Kontakt: