sherman silder plus 05r. vs. Z1 150 fr ETA vs. super t ....
sherman silder plus 05r. vs. Z1 150 fr ETA vs. super t ....
Jak w temacie co będzie leprze ?? Amor używany będzie w ogólnie pojętym FR (czyli trochę dh, dropy, hopki itd.)
Sherman jest nowy , Z1 używane z 04r. (tłumienie HSCV) w b.dobrym stanie! Super T jest 07r. w b.dobrym stanie. Amorki są w mniej więcej tej samej cenie!
Zależymi na czasie ! Proszę o pomoc !
Pozdro ;)
Sherman jest nowy , Z1 używane z 04r. (tłumienie HSCV) w b.dobrym stanie! Super T jest 07r. w b.dobrym stanie. Amorki są w mniej więcej tej samej cenie!
Zależymi na czasie ! Proszę o pomoc !
Pozdro ;)
Nie powiem Ci co będzie leprze, bo nie wiem
Moge Ci powiedzieć, co będzie lepsze. Otóż z tych 3 wyeliminowałbym shermana. Gdyby został mi już Z150 i Super T to już sam musisz zdecydować, czy chcesz mieć fajną pracę przy mniejszym skoku i możliwość zabawy w x-upy itd, czy chcesz mieć więcej skoku, nieco gorszą pracę, większy lans i nie móz robić x-ów, dużych whipów itd. Ja osobiście wybrałbym Z150 ponieważ 150 skoku to wcale nie mało i w zupełności starcza, tłumienie HSCV - to jest to, możliwość X-upów, mniejsza waga [o ile się nie mylę]. Ale to już Twoja decyzja co weźmiesz.
Edit: Właśnie zauważyłem, że chcesz włożyć do signa FR2. Gadałem z kolesiem który ma Z1 sporta w nim i mówi że wys. idealna, no może z 1cm by się przydał. Za to 180 skoku psuje geo i już się nie fajnie jeździ. Bierz Z150.

Edit: Właśnie zauważyłem, że chcesz włożyć do signa FR2. Gadałem z kolesiem który ma Z1 sporta w nim i mówi że wys. idealna, no może z 1cm by się przydał. Za to 180 skoku psuje geo i już się nie fajnie jeździ. Bierz Z150.
W signie wymieniłem damper na manitou split RPA 190mm długość montażowa! Aktualnie z przodu mam duro i geo. jest bardzo fajne! Także coś mi mówi że wezmę Z1... Ale jeszcze się zobaczy...
Z drugiej strony mam za tą samą cenę "nowego" shermana sildera...
dzięki za dotychczasowe opinie!
Pozdro
Z drugiej strony mam za tą samą cenę "nowego" shermana sildera...
dzięki za dotychczasowe opinie!

Pozdro

SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
dokładnie.Bombell pisze:
Ale za to super T najbardziej opłacalny, 07 rok nowka kosztowal 2,5 kafla a i gwara jeszcze powinna na niego byc.
nie wiem czy robisz whipy, ale rzecz w tym że na 2 półce robi sie je nieco inaczej- moim zdaniem lepiejJohnyk pisze:czy chcesz mieć więcej skoku, nieco gorszą pracę, większy lans i nie móz robić x-ów, dużych whipów itd