Rock Shox Domain (v. 180mm) vs Marzocchi 66 (v.170mm)
Rock Shox Domain (v. 180mm) vs Marzocchi 66 (v.170mm)
Co sądzicie? Który lepszy, sztywniejszy, z lepszą pracą? Ja mam Domaina i chodzi jak złoto, sztywny wytrzymały.
Nie bardzo rozumeim wiec po co ten temat zalozycles. A jesli chcesz porownywac to napisz konkretne modele. jakiego tego domaina masz 302 czy 318 i z jaka 66 ccesz go porownac. 302 nie ma motion contron wiec pewno praca nie najlepsza. sam mam srgyle 318 z motion control i pracuje bardzo ładnie i plynnie.Maniek148 pisze:Ja mam Domaina
Maniek148 pisze:
Co sądzicie? Który lepszy, sztywniejszy, z lepszą pracą? Ja mam Domaina i chodzi jak złoto, sztywny wytrzymały.
Może jak już zacząłeś ten temacik to podziel się swoimi spostrzeżeniami na temat tego RS.
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
mowicie ze nie mozna porownywac RS z MZ..
jezeli bysmy mowili o dwopulach.. to jak byscie mieli do wyboru Rock Shoxa Boxxera albo Marzocchi 888 RC2X..??? to moge sie zalozyc ze wiekszosc by wziela 888..
sam nie wiem czemu to napisalem xDD
ale jakos i tak bym wolal 66 ;p
pozdro

ale jakos i tak bym wolal 66 ;p
pozdro
Ja swojego Domaina wyrwałem za 1000 zł. Praca moim zdaniem na wysokim poziomie. Miękki szybko "wychodzący" ładnie wybiera nawet przerwy między płytkami chodnika. Wytrzymały że ho, ho. W następnym sezonie będzie ostre katowanie 
Co do Motion Control, to gdy go kupowałem to nawet niewiedziałem co to jest. Chciałem się też jak najszybciej pozbyć mojego żenującego RST...
Moim zdaniem większość woli 66 bo bardziej popularne
Chciałem jeszcze dodać że chodzi lepiej od wszystkich amorów moich kumpli:
Z1 Drop off (06 podajże, niewiem), Stance Flow, Duro xD, XCR

Co do Motion Control, to gdy go kupowałem to nawet niewiedziałem co to jest. Chciałem się też jak najszybciej pozbyć mojego żenującego RST...
Moim zdaniem większość woli 66 bo bardziej popularne

Chciałem jeszcze dodać że chodzi lepiej od wszystkich amorów moich kumpli:
Z1 Drop off (06 podajże, niewiem), Stance Flow, Duro xD, XCR