Maślakologia :)))

Morris
Kontakt:

Post autor: Morris »

bo ma plastikowe korki (...), skrót RST nie oznacza Rapid Supension Tecnhnology tylko Rozj** Sobie Twarz ^^

PS.: nie chcialo mi sie tego wszystkiego wymieniać bo bym pol forum zapisal temu skróciłem ;)
siedzocy byk
Kontakt:

Post autor: siedzocy byk »

Szakall a skąd to można zasysnąć??
niech rower będzie z Tobą!!
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

Morris RST oznacza Russian Shit Technoology :P:P
Frrytkiii
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

RST to dobra firma tylko głąby z polski skaczą na podstawowych modelach Rst do xc

Mnie zawsze zastanawiało co by było jakby nie było wojen i ludzie by w nich nie ginęli ??
W przeciągu tych wszystkich wojen zginęły miliony ludzi. Gdyby oni nie zginęli mieli by dzieci to czy było by miejsce dla nas ??Tak czy siak ludzkość sama doprowadzi się do samo destrukcji. Ale gdyby nie było tych wojen może by ta samo destrukcja była 10 lat temu ??

Najbardziej mnie zaciekawiło czy wszyscy widzimy tak samo. Dla mnie zielony może byc twoim różowym tylko nazwa jest ustalona. Bardzo zastanawiające
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
Szakall
Kontakt:

Post autor: Szakall »

jesli wszechswiat ma pewne granice to co by sie stalo gdybym do niej dotarl i chcial przekroczyc? odbilbym sie? i co jest za taka granica? jakos nie potrafie sobie wyobrazic nicosci, jak ona wyglada, czy jest czarna, moze biala?

btw mam takie dziwne sny ze ide jakas droga i mam totalne zaburzenie rownowagi. tak jakbym mial ze 4 promile we krwi ale jestem trzezwy, probuje wstac ale nie moge bo odrazu sie wywracam, nawet gdy probuje sie po czyms podciagnac to nie moge bo slizgam sie jak na lodzie. czy ktos ma podobne sny? czy one moga cos oznaczac?
http://www.pinkbike.com/u/szakal/album/
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

Ja mam inne sny że cały czas chodzę że spuszczoną głową w dół i nie mogę się podnieść.

Niewiem ale może kalectwo??
Frrytkiii
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

"tak jakbym mial ze 4 promile we krwi ale jestem trzezwy, probuje wstac ale nie moge bo odrazu sie wywracal"

kiedys tak mialem w rzeczywistosci, przez jakis tydzien :)

i rzuce pytaniem:

czy umarlem?
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

Co do wszechswiata - Nie da sie dotrzec na jego koniec. Nawet teoretycznie. Wszechświat (teoretycznie) jest nieskończony - albo inaczej - ma granicę w nieskończoności. Więc tak czy inaczej nie sposób tej granicy "znalesc" ani do niej dotrzec.
Z nieskończonościa mozna robic rozne fajne rzeczy. Np:

Liczb parzystych jest nieskończona ilość.
Liczb rzeczywistych także.
Wniosek --> (przykładowy) Liczb nieparzystych jest tyle samo ile parzystych i rzeczywistych razem wzietych :)

A czy zastanawiał sie ktos kiedys jak wyglada, albo czym jest pustka?
Albo co bylo przed poczatkiem wszechswiata 4mld lat (kupa czasu...) temu?
Co sie wydazy jak nasz wszechswiat sie skończy?
Albo chociaz jak wyglada 4 wymiar? albo 5ty? (np dzialania, itp w zbiorze R^5) :P
bombeczka888
Kontakt:

Post autor: bombeczka888 »

im dużej sie nad tym myśli tym mniej sie wie... ;] z dupy uczucie... :P
nakurwiaj szmato ~~!!
http://www.pinkbike.com/photo/1447872/
jeżykBDG
Kontakt:

Post autor: jeżykBDG »

wyobraźcie sobie takie coś: ogladacie film w którym jest telewizor. w tym telewizorze leci film który oglądacie, a w tym filmie jest telewizor takze z filmem który ogladacie w którym jest telewizor z tym filmem itd. xD wychodzi na to ze jest nieskończona ilość TV :D zwałe mam z tego.

SIEMA MELON!
Pharaun.ojP!!
Kontakt:

Post autor: Pharaun.ojP!! »

mam takie pytanko czym się rózni nalepka od naklejki :twisted: :twisted: :twisted: :?
Matos
Kontakt:

Post autor: Matos »

jeżykBDG pisze:wyobraźcie sobie takie coś: ogladacie film w którym jest telewizor. w tym telewizorze leci film który oglądacie, a w tym filmie jest telewizor takze z filmem który ogladacie w którym jest telewizor z tym filmem itd. xD wychodzi na to ze jest nieskończona ilość TV Very Happy zwałe mam z tego.
Z Simsami lepsze.
Grasz w Simsy,twój sim siedzi przy kompie i gra w Simsy simem który również gra w Simsy :P
Mam takie pytanie specyficzne,co wg różnych wiar dzieje się z samobójcą po śmierci?
[url=http://infobot.pl/r/1aIW]PinkBike[/url]
[url=http://infobot.pl/r/1aIR]Allegro[/url]
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

jeżykBDG Dwa lustra na przeciwko siebie. Patrz się w jedno. Bardzo podobny efekt :P
Down...
Kontakt:

Post autor: Down... »

szymv tylko pi i sigma znaja odpowiedz :mrgreen:
http://www.w3crew.net/intros/intro_04.html
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

szymv, myśląc o tych sprawach wysrałem już niejedną kupę i dalej nie mam wyobrażenia co i jak ;]
a 4-ty wymiar to po prostu czas, więc ciężko go zobaczyć.

co do nieskończoności, luster itp, najfajniej ten efekt wyglądał w grze portal, można było sobie zrobić dwa potale (do jednego się wchodziło, to wychodziło sie drugim), jeden na suficie, drugi na podłodze i spadać w nieskończoność :]

Zawsze zastanawiało mnie, co było przed wielkim wybuchem, skoro nawet czas powstał wtedy i doszedłem do wniosku, że skoro teraz jest czarno, to pewnie wcześniej było biało ;D

a i jeszcze taki szczegół - 4 mld lat temu wszechświat był już starszy niż obecnie ma ziemia ;]
Worg2000
Kontakt:

Post autor: Worg2000 »

hehe, a mnie zastanawia, kto odkopal ten temat rok po zalozeniu go :mrgreen:
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

ej a pajaki sraja ?
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

Worg2000 ja dałem linka w innym temacie :D A szczerze mówiąc, jeśli ma ktoś jakieś dziwne pytania to lepiej, żeby robił to tutaj, a nie zakładał kolejne tematy :wink:
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
jeżykBDG
Kontakt:

Post autor: jeżykBDG »

KefirQn każdy organizm żywy ma kilka takich samych cech, w tym jest tez wydalanie vel sranie (:P) pająki nie mogą nie srać.

SIEMA MELON!
ODPOWIEDZ