trasy w B-B
-
- moderator
- Kontakt:
Ja uwazam ze bedzie trzeba w lecie wziasc sie w garsc i zrobic porzadna trase FR... iaczej to wyglada gdy chce to zrobic 2-3 ludzi a inaczej gdy 10+
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
hmm dh w Bielsku, według mnie jak chcesz pojezdzic dh to jedziesz tam gdzie sa wyciagi, czyli w naszym rejonie szczyrk wisla, miedzybrodzie. DH z podchodzeniem jak dla mnie to ciezka sprawa, duzo podchodzisz, mało jezdzisz, - dobra opcja jak ktoś ma mnóstwo czasu:) z trasek do pochodzenia w Bielsku to Kozia, Wapienica i Jaworze
Ja zawsze jak jade w góry przejeżdżam koło dworka i jak jeżdżę tam co weekend - raz w sobote rano, raz w piątek wieczorem i potem wracam w niedzielę po południu to od kąd interesuję się tym sportem - ok 2 lata to widziałem tam kogoś z 3 razy. Teren tam bardziej pasuje pod tor do 4X niż jakieś dirty czy co to za gówno tam jest... Ale pewnie w BB nie ma nikogo, kto jeździłby w 4x więc się nie opyla. W ogóla jaka dyskusja się zrodziła z takiego niewinnego tematu --> 4 strony 

Zjeżdżając, na przełęczy Dylówki wbijasz się na szlak zielony i jedziesz ponad 'standardowym' czerwonym wylatując nad schroniskiem na Dębowcu. Na pewno jest tam mniejszy lód niż na tym głównym szlaku. (dzisiaj przetestowanejony222 pisze:
no ja dzis bylem na szyndzielni kolejka juz 12 zl kosztuje Neutral ogolnie jies zajebiscie tylko od polowy zaczyna sie lod i sie wywalilem powiedzcie jak przejechac zeby sie nie walnac Question

-
- moderator
- Kontakt:
Musisz sie dostać do tego campingu w wapienicy idziesz w stronę zapory wzdłóż płotu i jak sie kończy płot idziesz w lewo tam zobaczysz taki zjazd i na pewno będzie wyjezdzone
A jak tam inne miejscówki? dawno nie jezdziłem rower na dywanie w 30 częściach do 2tyg złoże to bede jezdził całymi dniami heh ale żeby coś FR posmigac to andrychów/katowice
A jak tam inne miejscówki? dawno nie jezdziłem rower na dywanie w 30 częściach do 2tyg złoże to bede jezdził całymi dniami heh ale żeby coś FR posmigac to andrychów/katowice

Trek Session Park
-
- moderator
- Kontakt:
filipkow Jeszcze nic nie wybudowaliśmy, najlepszy FR w okolicach według mnie to wilkowice 15km od bielska jednak trudno trafic na miejscówke. www.wfrt.glt.pl niewiem czy strona dalej działa
Trek Session Park
no jasne ze wilkowice rules:D w tym tyg naprawilismy hope - jakies 5m lotu + oare dropow od okolo 1 do 6m + duzy step up, wyskakuje sie na jakies 3m wzwyz + ns na dosc duzej wysokosci + waski ns z samej belki sciosanej na gorze zebuy rownowage pocwiczyc:) trasek tez mamy troche z magurki i chatko ponizej. ogolnei zapraszamy do nas da sie fajie pobawic przez caly dzien. tylko trzeba znalesc okolicznych bo inaczej to cienko.