klej do okładzin

zaqwes
Kontakt:

klej do okładzin

Post autor: zaqwes »

Witam ,czy robił ktoś kiedyś okładziny do hamulców,jak tak to jaki klej stosowaliście .Z tego co wiem to distal i poxipol nie daje rady .Jak by ktoś wiedział to niech napisze jaki będzie dobry .
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

z epoksydowymi bedziesz mial problem, bo klocki sie potrafia konkretnie nagrzac, a to niewiele kleii potrafi wytrzymac.
troche OT, ale hamulce to jedna z tych rzeczy ktora jak zawiedzie moze byc niewesolo, jestes pewny ze te pare zeta ktore zaoszczedzisz sa tego warte, i dodatkowo jak chcesz ciachac samochodowe klocki to musisz wiedziec ze to bedzie kiepsko hamowac :(
Kondziu
Kontakt:

Post autor: Kondziu »

ja moje klocki skleiłem na distal długo schnący i ani rusz. Tylko okładziny jakieś kijowe wytrzasnąłem i troche cienko hamuje, ale śmiało możesz kleić na ten klej tylko kup długo schnący nie rapid.
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

zapytam sie kumpla jak go spotkam, on kleił do tarczówek klocki. ale nic nie obiecuje bo dawno z niem nie gadałem. skleił mojemu sąsiadowi klocki do magury julie i nawet dobrze hamują.
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

pomysl sobie tak..

zrobiles te klocki samemu.. chcesz je przetestowac.. nagle zaczysz zapierdal** z jakiejs gorki i te klocki ci odpadaja.. a musisz zaraz wychamowac bo wpierdoli** sie w cos..

nie wydaje mi sie zeby bylo warto zaoszczedzic kilka zeta na to..

zrob jak uwazasz..

pozdro 8)
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Mi sie oryginalne rozkleiły, od hope ;/ Dobrze że akurat nie było problemu , bo jechałem z górki, ale po ulicy:/
zaqwes
Kontakt:

Post autor: zaqwes »

Ok,jednak kupie nowe,w sklepach mi silikony chcieli wepchać ,a fakt co orginalne to bezpieczniejsze .
Pozdro
ODPOWIEDZ