Rama dh
Rama dh
Witam
Jaka ramka jest dobra do dh na początek,oczywiście sztywniak
Cena do 700zł.
Jaka ramka jest dobra do dh na początek,oczywiście sztywniak
Cena do 700zł.
co do "sztywniaka" w DH nie jestem przekonany ale dla poczatkujacego to powinien wystarczyc (full) kross sign (ok 700 zł ) albo merida STOMBRINGER za (500 zl ) -> http://www.allegro.pl/item248960830_ram ... atnia.html pozdro
hmm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Brawo <lol>Skwarek pisze:albo merida STOMBRINGER za (500 zl ) ->
Zgadzam się :PSlopstyler pisze:
Pitbull
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Bombell znów się udziela.
No to teraz powiedź mi ,że bitch lepszy do dh. To Cię zbecze.
Po 1-sze. Pitbull jest dłuższy przez co ma się dużo lepszą kontrolę na zjazdach.
po 2-gie. pitbull jest o ponad 0,5kg lżejszy,a to mega różnica.
po 3-cie Pitbull jest dużo sztywniejszy. Powiedź mi od kiedy stal jest sztywniejsza od alu,no? ****** dziecko forum.
No to teraz powiedź mi ,że bitch lepszy do dh. To Cię zbecze.
Po 1-sze. Pitbull jest dłuższy przez co ma się dużo lepszą kontrolę na zjazdach.
po 2-gie. pitbull jest o ponad 0,5kg lżejszy,a to mega różnica.
po 3-cie Pitbull jest dużo sztywniejszy. Powiedź mi od kiedy stal jest sztywniejsza od alu,no? ****** dziecko forum.
Ride 4 Fun ! Biatch !
Na mojej wadze było 300gram roznicy ale looz.freed pisze:po 2-gie. pitbull jest o ponad 0,5kg lżejszy,a to mega różnica.
Materiałoznawstwa moze jesczze nie mialem bo nie studiuje ale to ze mi sie pogial lekko na tylnim trojkacie a nawet nie probowalem na nim 360 itp afreed pisze:po 3-cie Pitbull jest dużo sztywniejszy.
bitch jakos sie trzyma.
takie teksty to sobie dla mamusi zostaw, mialemm obie ramki i wiem co mowie.freed pisze:****** dziecko forum
Co jak co bo moja matka to wartościowa kobieta. A Twoja puszczała się z Mongołami i wiesz co? Jesteś Mongolską Ciotą. I nie chciał bym,abyśmy się spotkali twarzą w twarz. Bo za takie teksty do mojej matki wsadził bym Ci nóż w plecy i obcioł język *****. I przepraszam Adminów,że musialem tak brzydko się wyrazić,ale ta mała kurewka mnie z równowagi wyprowadziła.
Co do tematu. Pitbull będzie najlepszą opcją.Kumpel ma z 66vf 2 2006 170mm i śmiga to naprawde dobrze ,a lata się rewelacyjnie. Sam bym chciał tą ramke. Co najlepsze. Jest mega mocna i b.uniwersalna(4x, ht dh) Polecam Ci:]
Co do tematu. Pitbull będzie najlepszą opcją.Kumpel ma z 66vf 2 2006 170mm i śmiga to naprawde dobrze ,a lata się rewelacyjnie. Sam bym chciał tą ramke. Co najlepsze. Jest mega mocna i b.uniwersalna(4x, ht dh) Polecam Ci:]
Ride 4 Fun ! Biatch !