ma ktoś rotor w mtb??? czy jak bym montował rotor to musze mieć te stery montowane głęboko w ramie???
ma ktoś fotke jak wygląga taki rotor już zamontowany???
A ja sie podepne do tematu. Chce rotor i nie pytajcie po co.Chce i juz, Tylko czy do ramy Prodigy 9.81 da sie go zamontowac? po 1 nie pasuje ta dolna miska. po 2 górna nie przechodzi przez sterówke bo strówka jest jakby zaszeroka. Nie wiem , nie znam sie na tym. Jak mam to w ogole załozy i czy sie da.?
Jest rotor Fishbone'a pod mtb. Mój brat ma w metropolisie 1 rotor. Dolna miska w raz z tabsami gdyż nie ma ich do czego inaczej przymocować jak np w Konie. No i linka musi być dość długa gdyż do bmx'ów są krótsze.
Ja mam rotor i jest lepszy od dlugiej z dupy linki.Mam specialne zaczepy na ramie.Co do tych rotorow na miski to ponoc straszne gowno.Mam rame speca p1.
tak tylko chodzi mi o to czy do ramki Prodigy 9.81 da sie wrzucic rotor. bo wrzucilam ta dolna blaszke z tymi uchwutami (ktora ma zastepowac uchwyty znajdujace sie w bmx owych ramach) i ona jest za waska. nie chce wejsc na glowke ramy Da sie cos z tym zrobic? Ma ktos rotor w prodigy?