opony xc/enduro/las w dobrej cenie

ahap4wQ
Kontakt:

opony xc/enduro/las w dobrej cenie

Post autor: ahap4wQ »

Witam.
Jakie opony kupić w niewygórowanej cenie ( mysle coś do 100 zł ) za komplet.
opony beda uzywane do lekkiej jazdy po lesie oraz normalnej jazdy.

zastanawiam się miedzy tymi :

http://allegro.pl/item293354175_opona_m ... kazja.html

http://allegro.pl/item292075562_opona_i ... zedaz.html

rozmiar mniej wiecej mnie interesuje 2.1-2.3

Ewentualnie proszę podawac inne propozycje
Pozdrawiam
:}
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ten hard drive wyglada prawie jak larseny, które sprawują sie wypaśnie wiec spoko możesz je brać. Problem tylko taki, ze obie te oponki sa raczej xc niz enduro moim zdaniem. Na enduro szukałbym czegos z bierznikiem jak np. panaracer fire(model xc , dosc mylace to xc)
ahap4wQ
Kontakt:

Post autor: ahap4wQ »

hmm skoro jezdza na larsenach w DH po lesie i to duzo ostrzej , to czemu w enduro ma nie dać rady ? :)
:}
misiuk666
Kontakt:

Post autor: misiuk666 »

Wiesz co ze swojej strony mogę ci polecić Maxxisy lopes bling, jednak na suche warunki na nawierzchnię leśną, tam trzymają się świetnie, i są wytrzymałe jeżeli chodzi o ścieranie się na asfalcie i ew drugie, a mianowicie continentale Verical. Jeździłem na nich jakieś 3 sezony temu, w górach spisywały się doskonale, a przy tym naprawdę dłuugo wieczne opony.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Nie wziąłbym larsena do FR Miałem go jakis czas na moim AM biku ale to był czas kiedy waliło mi na czerep i prawie nie miałem czołówki z furgonem przy 60kmh ;) No ale jak nie bedziesz jeździć po jakims mocno miekkim terenie to pewnie stykną.
ODPOWIEDZ