Jazda z telefonem.. i po telefonie :D

camels
Kontakt:

Post autor: camels »

Mój SE D750i jakos sie trzyma jeszcze po upadkach :D

Fajna masz ta zielona bluza w rowery szkoda ze u mnie same S i M zostaly w sklepie :[
gg 2755970
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

[=Groove=] zastanowilem sie. napisalem to co uwazalem tak jak i ty, przecierz "wyrazilem swoje zdanie,
[=Groove=] pisze:takie jest podstawowe założenie forum
"Nawet gdybym miał neostradę, nie uważałbym się za kogoś gorszego".
widać nie czaisz pojęcia dziecka neostrady. przykro mi. nadmienię iż tez bylem posiadaczem takowego operatora

;)
[tomek059] pisze: i chciałeś konstruktywnej krytyki
" głupie i troche zenujace"

jak to jest konstruktywna krytyka to powodzenia. nie umiesz odróżnić krytykanctwa od krytyki. Pójdziesz do gimnazjum albo liceum to może usłyszysz.
[tomek059] pisze:następnym razen jeśli nie masz nic ciekawego do pokazania to nie wsadzaj tego na forum
a zebys wiedzial ze wsadze ;)

filmik wrzucilem, dla przestrogi, dla zabawy, dla smiechu. Co z tego wylapiesz - twoja sprawa. Wrzucilem to dla kilku osob, jak wy to mowicie "prosów". Oni dostrzegli tam humor i dziecinna zabawe. Pamietaj ze istanieja gusta i gusciki co widac po różnorodności komentarzy

pozdro :)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

johny mi sie podoba film =), życie trzeba brac na wesoło, a nie narzekac i płakać, na dodatek umiesz ambitnie pojechac dh-złomową gównażerie.
[=Groove=] i reszta dh-złomowatych buraków, muszą sobie ponarzekać a przy okazji zrobić dobrze i dodać posta =), typowy syndrom niedowartościowanego młodzieńca =) tyle
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

jak dla mnie wszyscy uważający ten film za żenujący a autora za wieśniaka troche przesadzają. O co wam właściwie chodzi przecież z tego telefonu nic by nie było to chłopaki sie troche pobawili, wielkie mi rzeczy. Wyluzujcie, jak mówi reklama pewnego piwa nie odbierajcie życia zbyt poważnie... :mrgreen:
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
wroty0
Kontakt:

Post autor: wroty0 »

Dobry film :D ale niech otworza BA bo tutaj bo wszystkich komentarzach nie mam zamiaru siedziec :/ johny gdzie kupiles bluze?:]
camels
Kontakt:

Post autor: camels »

wroty0 te bluzy sa w Reserved :lol: ( nie w kazdym)
gg 2755970
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

johnyDłużej nie chce pisać w tym temacie, bo to co chciałem Ci przekazać już zrobiłem. Nie utożsamiam się z czymś takim jak "dzieci neostrady" ale widać znasz mnie lepiej. Brawa za obiektywizm.dhcycGroźba? Tylko nie po oczach. Mam coś do Ciebie ale nie chce być odważny z za klawiatury. Spokojnie. Po co zaśmiecać forum, co lubisz widzę. Masz coś do mnie to pisz pw. Chyba że uważasz że internet czyni Cię anonimowym.
Qbicz
Kontakt:

Post autor: Qbicz »

Kurcze ludzie wrzuccie troche na luz. Zachowujecie sie jak jacys powazni ludzie ktorzy jak widza takie wyglupy to sobie mysla "gowniazeria ktora zachowuje sie jak stado baranow".
Zycie trzeba brac na wesolo, wkoncu smiech to zdrowie. Co do tego filmiku jak dla mnie super, najwazniejsza jest dobra zabawa, telefon rozwalony, no coz zdarza sie ale nie ma co sie zalamywac z tego powodu. Co mial zrobic z tym telefone? Zaniesc go do serwisu i zapytac czy gwarancja obejmuje takie zniszczenie. Jedyne co mozna bylo zrobic z tym telefonem zostalo dokladnie pokazane na tym filmiku i nie rozumiem dlaczego niektorzy mysla ze to jest zenujace. Moge sie zalozyc ze wielu z was ktorzy krytykuja ten filmik robi o wiele bardziej glupsze rzeczy a tutaj zgrywaja nie wiadomo kogo!
[Pit12] pisze:
I to się dzieje jak ktoś ma za dużo haju.
Ale no tak mamuśa albo tatuś kupią nowy.
KRETYNIZM.
a ten teks to juz mnie do konca rozwalil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie ma sensu go nawet komentowac

Autorowi filmu gratuluje poczucia humoru i tego ze potrafi sie smiac z tego wszystkiego <żółwik>
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

QbiczKoleżko/żanko. Patrz dobrze kogo cytujesz, bo to nie mój tekst ;)
johny
Kontakt:

hehe ale sie temat rozwinal :D

peace koledzy i kolezanki

[=Groove=] nic do Ciebie nie mam, mam uwagi do twoich postow, ale to zostawie dla siebie narazie. Trzymaj sie i abys nie musial zbierac na nowy telefon, jak ja to robie.

pozdroo :D
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

[=Groove=], nie grożba tlyko pytanie, pozatym sam sie gubisz w swoich postach

[=Groove=] pisze:Mam coś do Ciebie

[=Groove=] pisze:Masz coś do mnie to pisz pw

nie ja mam coś do Ciebie tlyko Ty do mnie, nie wime co i szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. Nie jestem zajebiście idealny tutaj, ale oprócz jezdzenia jestsem też człowiekiem i rozmawiam z ludzmi, ale jesli przeszkadz Ci co i jak pisze to doprawdy nie masz więszych problemów? i internet ma mało wspólnego z anonimowością jeśli sie dużo tu, tam czy jeszcze gdzies pisze czy poprostu jest i ja sobie z tego doskonale zdaje sprawe.
http://dhcyc.pinkbike.com
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Zajebisty ten filmik ;) Mocno odjechany, tylko szkoda telefoniku :D
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

dobry filmik, a z telefonu nic by nie było :P przynajmniej była zabawa konkret :) nie wiem czemu sie go czepiacie - jego sprawa co zrobił z kawałkiem nie nadającego się do niczego złomu :P
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

troche dystansu do sprawy, jego telefon, był w kipepskim stanie, w koncu pojawiła sie okazja zeby go ostatecznie "wymeczyc", nie widze problemu, sam tez bym pewnie tak zrobił. co za roznica w ilu czesciach go wyrzuci do smieci
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
Gardor
Kontakt:

Post autor: Gardor »

Spoko filmik ;D ale chciałbym zapytać sa gdzieś necie te bluzy z rowerami potrzebuje rozmiar M a u mnie Wadowicach takich nie ma :(( jak co proszę pisać ;]

gg:6263287

Albo PW
http://gardorr.pinkbike.com/
johny
Kontakt:

ja pracuje w sklepie reserved, wiec sobie zarezerwowalem "L". niestety trzeba jezdzic i szukac.. ;/
ODPOWIEDZ