Marzocchi Shiver sc 2004-problem ,pomocy
Marzocchi Shiver sc 2004-problem ,pomocy
Mam problem z Marzocchi Shiver sc poniewaz cieknie olej z pod regulatora twardosci
.co mam zrobic??

hehe to chyba standard w shiverach...w sc napewno a czy w DC to nie wiem bo jeszcze nie mialem tego amora;p
ja mialem model 2002 i tez ciekly regulatory...ale jak na twardo poustawialem obie golenie to bylo git;) nic nie cieklo....a oringi to mozna kupic w sklepie z uszczelkami.
Ale polecilbym orginaly bo sa najlepsze i najdluzej trzymaja..
ja mialem model 2002 i tez ciekly regulatory...ale jak na twardo poustawialem obie golenie to bylo git;) nic nie cieklo....a oringi to mozna kupic w sklepie z uszczelkami.
Ale polecilbym orginaly bo sa najlepsze i najdluzej trzymaja..
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
hi men z firmowo dawanych do amorów tak sa jedne z trwalszych ale mozna znalesc np. szczelniejsze
Ogólnie ten patent ze sprezynką jest prymitywny(nie przygladałęm sie im jeszcze u siebie, wiem, ze tak np. jest w monstrze 03. Wymienione uszczelki i jest duzo lepsze zbieranie. Pewnie jak jest tak u mnie to i u mnie bedzie trzeba to zrobic.)

ja tez bym chetnie kupil te uszczelki enduro...ale ten niebieski kolor mnie dobija;/
caly rower czarny..amor tez czarny jak smola i do tego niebieskie rzucajace sie w oczy uszczelki;/ porazka.....
jak beda czarne to kupie napewno;p
caly rower czarny..amor tez czarny jak smola i do tego niebieskie rzucajace sie w oczy uszczelki;/ porazka.....
jak beda czarne to kupie napewno;p
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]