Najbardziej ciekawe info jest odnosnie widelca ich produkcji.
A couple of phone calls later and the answer was clear: BOS decided to commit strongly to mountain biking, to produce a downhill fork which will be followed by other models.
Najpierw wideł do dh, a potem wiecej modeli? To może oznaczać, ze na rynku pojawił sie nowy duzy gracz.
i pewnie cena :P mój kit do 888 był natomiast dość tani i...polegał na wymianie oleju. Nie wiem co extremeshop tam do nich nawalił od nowości, ale byle niebieski nowy olej odmienił ich prace diametralnie
Ogłnie to stabilności i płynności. Od nowości amortyzator miał jakieś chrobotanie przy skręcaniu kerownicą, gdy sie siedziało na rowerze, ale to mogło byc normalne, jednak kiedy się położyło na kierownicy to wchodził, a gdy wiadomo zatrzymywał się, nie wystarczył większy ciężar, bo jakby się lekko blokował, tzrebabyło troche naskoczyć :|Ale praca w terenie była ok. Teraz jednak wiem ze miał wtedy dużą utrate czułości jeszcze na małe dziury. Nowy olej wlałem 5w, wiec teoretycznie powinien szybciej wchodzić, ale ustawiłem tłumienie, żeby było takie jak na poprzednim oleju. Teraz jest wszystko naprawde płynnie i jestem w 100% 888 satisfied user. A no i nie tlyko olej zmieniałem, bo najpeirw je dość gruntownie przeczyściłem. To co z nich wyleciało było szarawe i miało takie drobinki, jak opadną na dno to sie z nimi pobawie.
Jeśli ktoś ma więc z amortyzatorem podobnie jak ja wcześniej, znaczy to, że coś jest nie tak...