MaciekDh pisze:Rower sie znalazl w taki sposob ze przypadkowy koles sobie szedl ulica i zaczepil go chloapk ktory prowadzil rower i plakal ze go ktos pobil i mial skulona glowe i mowi zeby oddal te rower do tego domu(ten zaczepiony koles) ale jeszcze cos dodam mowi ten chlopak zeby dzwonil do jego taty ze go pobili i ten koles dzowni a ten mlody uciekl ;/ Ten facet byl normlany hehe ja sobie siedze w wanie a tu ktos dzowni ze rower jaja!!!
weź to sprostuj jakoś... za ch*ja nie mogę tego zrozumieć
No gratulacje. Chyba już tak jak wczesniej w garażu nie bedziesz go trzymać? Zawsze można w pokoju pod sufitem podwiesic Safety gwarantowane. Sam chce tak 2 biki ulokowac w pokoju po sesji.
U mnie w domu wisza 3 rowery pod sufitem i wyglada to super bezpieczenstwo gwarantowane i jakos fajniej jak widze rower codziennie po pare razy gorzej jak matka sie wydziera ze sobie glowe o opony obija :P
farciarz z ciebie skoro znalazl sie ten rower...nie wielu ma takie szczescie...
a tak pozatym to rower w pokoju trzymaj lepiej...skoro z garazu ci go zwinęli to zwiną drugi raz..ale moze sie juz nie znaleźć...pozdr
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
u mnie wczoraj jakiemus gosciowi ukradli rower jak odprowadzał laske ... wiem bo jak wracałem to przez tel akurat gadał jak przechodzilem ... gadał z kims ze mu rower zajeb** ze ktos z autobusu wyskoczył jemu przywalił on sie przewrocił i ten ktos wskoczył na rower i odjechał :/ poprostu załosne ....
matDH powiedz koledze żeby uważał bo tylko patrzec aż ktoś do niego z pałą podbiegnie i : "oddawaj rower złodzieju!!! " BUM BUM TRACH i znów straci bika... Przynajmniej na jakiś czas.