Siemka mam zamiar kupic sobie kask ale nie wiem jaki na oku mam kilka propozycji
-Ew nuke
-Axo G force
-Azonic fury
Chce abyscie doradzili mi który jest lepszy i dlaczego.Moze doradzicie jakis inny do 320 zl.NIe chce zadnych 661.Thh oraz Krk
Ja bym wziol EW Nuke... Fury ma 20 otworow wentylacyjnych ale za to moim zdaniem krotka szczeke a Axo G forca nigdy nie widzialem na zywo wiec sie nie wypowiadam.
poszukaj na chain reaction cycles ceny na niektore kaski byly naprawde dobre, ja wzialbym bella CG albo Azonica t-55, Axo G-force to to samo co 661 comp
czemu nie chcesz nic 661 thh i krk? jakis uraz do tych firm?
ja mam azonica t-55 i jestem bardzo zadowolony, fajne kolorki ma i malowanie, kiilka gleb na łeb zaliczylem i sladu po nich nie ma...<poza urazami psychicznymi oczywiscie:P>
Azonic fury!!! jest genialny! mam axo g-forca, ostatnio znajomy kupował kask i wiele dyskusji między nami się odbyło na temat kasków w końcu stanęło na azonicu i jest genialny! Chętnie wymieniłbym mojego axo na furiego .
wujekeman - sorry ale jak dla mnie te THH to strasznym marketem zalatuja, brzydkie jak noc malowania i wiejskie mi sie wydaja...zreszta zalozyciel tematu pisal ze nie chce thh:P
Ja mam na sprzedarz nuke uzywany moze tydzien nie moge juz jezdzic na rowerze ze wzgledu na kontuzje ale kask jest jak nowka chetnie sprzeedam tanio kontakt gg : 9644415