Dekompresja 2007 by DHS

radacz
Kontakt:

Dekompresja 2007 by DHS

Post autor: radacz »

witam wszystkich!
juz jakis czas temu umiescilismy trailer naszego filmu, premiera pelnej wersji niestety troche sie opoznila... dzis oficjalnie przedstawiamy film pt DHS Dekompresja 2007 :)

zapraszamy na www.dhslaves.com

film mozecie sciagnac TUTAJ - plik dhs_dekompresja_2007.avi

lub z Rapidshare w dwoch plikach: PLIK 1 oraz PLIK 2

film jest rowniez dostepny do ogladniecia na pinkbike, niestety pinkbike spieprzyl sprawe zmieniajac rozdzielczosc filmu co znacznie pogarsza efekt :/
http://www.pinkbike.com/video/10263/

zachecam do ogladniecia i komentowania. czekamy na konstruktywna krytyke :)
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Mi tam sie bardzo podoba... Ogolnie porownujac to co bylo na poczatku jak tu przyszedlem to jest wielkim progressem... Filmiki i bikerzy rosna w skill i power Keep GOin.. Pozdrawiam
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
Rod
Kontakt:

Post autor: Rod »

Dobry film, fajnie zmontowany i Bikepark Kiczera wymiata :)
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

nie będe sie długo rozpisywał ZAJEBISTY! bardzo mi odpowiada ten film
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Zygier
Kontakt:

Post autor: Zygier »

nie no spoko filmik;] Bardzo milo sie ogladalao i spoko jazda w bikeparku:D widac ze fajna miejscowka:D az chce sie wziasc rower i pojezdzic tam:D
Gratuluje dobrego filmu:D
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

fajny montaż, ekstra jazda. Naprawde warto obejzec.
Vel
Kontakt:

Post autor: Vel »

Trailer był zabójczy... niósł klimat, dynamikę, poważne akcje... był ciekawszy...

Kurde.. strasznie ciężko mi to przyznać, ale czekałem na ten film. To była jedyna iskierka tej częsci roku. Myslałem: Wyjdzie Dekompresja i rzuci mnie na kolana. Trochę się pomyliłem.

Nie zrozum mnie źle. Film jest na prawdę dobry. Ale trailer zapowiadał, że będzie masakrą polskiej kinematografii kolarstwa ekstramalnego... Nie jest. Pewnie jestem za surowy, za bardzo się najarałem. Ale jestem trochę rozczarowany.

Pozdrawiam.

V
Got to get AIRBORNE before it's too late!
mxmisiek
Kontakt:

Post autor: mxmisiek »

hehehe, groochas tak pisze, bo powazny wywiad, z tak powaznym czlowiekiem przeprowadza po raz pierwszy w zyciu, -drobne zajakniecie przy zadawaniu pytania rzecz zrozumiala, taka malutka wpadka nie dyskwalifikuje. -ale za to jaka spostrzegawczosc! w policji by mogl za alkomat robic :D hehe ;)
http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
Zwolson
Kontakt:

Post autor: Zwolson »

Vel zgadzam się z tobą .
http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

urobilem juz troche filmow i pewnie przez to inaczej je oceniam. Jestem swiadomy ile pracy w dany film ktos wlozyl, o czym wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia.
Moim zdaniem film jest warty obejzenia.
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Trailer był zabójczy... niósł klimat, dynamikę, poważne akcje... był ciekawszy...

Kurde.. strasznie ciężko mi to przyznać, ale czekałem na ten film. To była jedyna iskierka tej częsci roku. Myslałem: Wyjdzie Dekompresja i rzuci mnie na kolana. Trochę się pomyliłem.

Nie zrozum mnie źle. Film jest na prawdę dobry. Ale trailer zapowiadał, że będzie masakrą polskiej kinematografii kolarstwa ekstramalnego... Nie jest. Pewnie jestem za surowy, za bardzo się najarałem. Ale jestem trochę rozczarowany.

Pozdrawiam.

Niestety musze sie z Toba zgodzic;) Film ogolnie bardzo przyjemny ale po trailerze mysalem, ze zmiazdzy mnie okrutnie;o Troche sie przeliczylem, co nie zmienia faktu ze jest na prawde fajny, pierwsza czesc czasami bywala nudna ale juz z kiczery na prawdziwym wypasie:] No i jazda na bardzo wysokim poziomie:]
Pozdro i nakurwiajcie:]
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Mam jedno zastrzeżenie, czemu tylko jest pokazana Biała i Zalesie w pierwszej części filmu? Mogliście nagrać coś na Czarnym w Babicy ;]
To tylko gdybanie i szukanie dziury w cały... Ponieważ film naprawdę jest jednym z lepszych, które zostały nagrane u nas ;]
Pozdrawiam!
radacz
Kontakt:

Post autor: radacz »

ablee - "Ponieważ film naprawdę jest jednym z lepszych, które zostały nagrane u nas ;] " - jakie filmy na podobnym poziomie nagrane u nas masz na mysli?
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
bolas
Kontakt:

Post autor: bolas »

W Polsce, RadaczU, w Polsce... 8)

Dekompresja Rul3Z!
Can I Play With Madness??
mxmisiek
Kontakt:

Post autor: mxmisiek »

bolas -adwokat jego czy co??? niech sie jasniej wyraza :wink:
http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Hidden Pleasures np. ;]
drMadej
Kontakt:

Post autor: drMadej »

abble , nie ma babicy , nie ma tez olszynek ani lisiej gory , tak sie złozyło ze miałem powazna kontuzje kostki i 1miech miałem gips na nodze , a jak odzyskałem forme to sie pogoda spieprzyła i praktycznie zadnego materiału juz niekrecilismy , dlatego brakuje paru miejscowek ktore miały sie znajdowac na filmie .
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

Jak dla mnie naprawdę fajna jazda, fajne miejscówki, fajne akcje, ale nie pokazane w taki dobry sposób. Zmontowany ładnie, ale jak dla mnie kupy sie to nie trzyma tak zremixowane, film totalnie bez klimatu. Puławy bardzo ładnie pokazane jak zwykle miażdżą :) W skrócie jest co pokazac, ale z tym jest już gorzej. Nie zjedzcie mnie za ten koment, taka poprostu moja subiektywna opinia ;)
beryl7
Kontakt:

Post autor: beryl7 »

jak dla mnie filmik na wypasie, ale mogło być kilka hardkorowych akcji w wykonaniu doktora, no i najgorsze że nie ma jak tatko skakał dropa na lisiej i mu pajk sie popsuł :)
http://www.pinkbike.com/photo/850251/
ODPOWIEDZ