Zawody Szczecinek Dirt, Skoki do wody

Suchizna
Kontakt:

Zawody Szczecinek Dirt, Skoki do wody

Post autor: Suchizna »

Siemka jest inicjatywa powstania zawodów w mieście Szczecinek zawody na dircie i skoki do wody. Organizatorem jestem między innymi JA jako Biker z miasta Szczecinek, Sponsorem najprawdopodobniej będzie firma Prodigy, przewidziane nagrody właśnie z tej firmy za 1,2,3 miejsce i jakieś nagrody pocieszania koszulki np :D Zawody Odbył by sie w wakacje w terminie jeszcze nie znanym dokładnie, (nie odbędą sie w terminie innych zawodów, jak miało to miejsce nie raz w sezonie 2007, Zostanie wybudowany dosyć fajny dirt z z przynajmniej 3-4 rządami małych chop i większych z wybiciami do 2 metrów hopki będą dosyć duże, w planach są też skoki do wody.

Chce sprawdzić zainteresowanie czy przyjadą zawodnicy z Polski, Będą to takie pierwsze zawody w okolicy.

Będę robił wszystko aby zawody nie były jakąś kaszaną :P , W tej chwili jestem w trakcje załatwiania koparki do budowy dirta ( przy budowie będzie pomagał być może konkretny zawodnik z firmy Prodigy) czyli hopki będą pro ;) , Jeśli wypali będzie też DJ z organizacji Zulunation.pl

ps. Jeśli czegoś nie dopisałem proszę napisać ;) a postaram się odpowiedzieć lub uzupełnić posta o dodatkowe informacje ;)

To be, or not to be...

gg: 5374964
mail: suchizna@gmail.com
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4946842
Vel
Kontakt:

Post autor: Vel »

Plan jest spoko. Bardzo spoko. Myślę, że ze Stargardu ktoś się pojawi. Liczebnością nie rzucę, ale... kilku...
Got to get AIRBORNE before it's too late!
czarek.bike
Kontakt:

Post autor: czarek.bike »

dirt mnie nie interesuje, ale skoki do wody brzmia ciekawie :)

byc moze tez wpadne...
pozdrawiam
ODPOWIEDZ