Boxxer WC - częsta przypadłość ??
Arthurgreen a jaki to?
Ja juz nie chodze do Harfy po tym jak mi podali cene(liczone przed podaniem na kalkulatorze - pewnie amortyzacja).
sorry za OT
mi nie jest potzrebny lekki, wiec chyba zdecyduje sie na marzocchi. Zresztą lądowania różne bywaja...
Ja juz nie chodze do Harfy po tym jak mi podali cene(liczone przed podaniem na kalkulatorze - pewnie amortyzacja).
sorry za OT
mi nie jest potzrebny lekki, wiec chyba zdecyduje sie na marzocchi. Zresztą lądowania różne bywaja...
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
-
- Kontakt:
ma wsparcie srama czy nie, jestem jego zwolennikiem bo bardzo ładnie pracuje, jest lekki i innowacyjny, to są jego plusy bez względu na reklamę, pieniądze i inne atuty które wymieniasz
do katowania z dropów i innych sie nie nadaje, to prawda, tyle że ja patrzę na amosia pod kątem ścigania a nie robienia trikasów z dropów.

Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
KaKTuSSS ja odpowiadalem tylko na twój argument o prosach ponieważ uważam, ze jest bezsensowny i uzywajac go tylko siejesz marketing firmy. Jednak lepiej zeby kazdy miał cos dla siebie, a nie brał wszystko po reklamach. Wiesz jako mod masz troche wiekszy posłuch u nowych wiec ryzykujesz, ze potem jakis dzieciak kupi boxxera na dropy 

-
- Kontakt: