Szukam dobrych ekip!

D_Homer
Kontakt:

Post autor: D_Homer »

kubALA29 o tym przecież napisałem, jego muza nie pasuje do filmow rowerowych to inny rodzaj hip hopu. Przypomniałem sobie także o innych dobrych filmach rowerowych jak seria Chain Reaction gdzie jest wiele podkladów z rapem i tez świetnie to wygląda w połączeniu z jazdą Lenosky'ego albo innych, ale to musi być odpowiedni RAP a nie hip hop (swoją drogą to dwa odimenne gatunki muzyczne, chociaż niektorzy są nieświadomi tego)

Co do ROAMa wiem o co ci chodzi, ale to wynika z tego ze raczej nie jestes fanem czarnej muzy. Gdyby przez caly film leciał punk rock albo hard rock to było by to nudne. I co do jazdy w Whistler, świetny kawałek! Boy Sets Fire - Rookie ;P

aha... kubALA29 mocno przesadzasz co do polskiego streetu, polski street akurat stoi na wysokim poziomie, wlasciwie nie odbiega wogole od tego jaki pokazują amerykańskie filmy. Co innego z dh/fr...
kubALA29
Kontakt:

Post autor: kubALA29 »

Milo mi ze sie zgadzamy
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

Podoba mi sie bit w tych utworkach. NIe ma co. :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

tabak, masz jakies mocniejszy bity obecnie nagrane? jak cos to wal na dro155@o2.pl z nimi. Bo możedo filmów rowerowych srednio pasuje, ale do freeskiingu to co innego. a tym się jaram jeszcze bardziej niż rowerem. pozdro.
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

operacja melanz wymiata!:D nie wiem czy moge, czy masz jakies prawa autorskie, nie wiem nei znam sie na nagrywaniu(?) ale moge prosic ta operacje na maila?:D winiarsko@interia.pl
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
tabak
Kontakt:

Post autor: tabak »

Witajcie ponownie!
Wogole ciesze sie ze wam sie podobaja moje kawalki! Co do Ciebie Hec<JABIKES> to beda nagrane juz nie bawem kawalki na mocniejszych bitach, wiec napewno sie do Ciebie odezwe, co wiecej, odezwij sie do mnie na gg: 12351965 to bedziemy w stalym kontakcie.
Co do gazela_bike to jasne ze moge przeslac Ci ten kawalek, nie ma problemu :)
Pozdrawiam wszystkich!
ja i moj rower :*
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

hip hop to jedynie do filmów trialowych a w polsce trialowców jest mniejszosc ... no ale cóz ... szukajta az znajdeta :P
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

co jak co... ale crunk'iem to mi w ogóle nie zalatuje. Ale nie najgorzej chociaż nie przepadam za taka muzyka.
ODPOWIEDZ