Kontuzja kolana -lipna sprawa :(
Kontuzja kolana -lipna sprawa :(
No mam niemiłą sprawę ! Zapewne miał ktoś z was wykręcone kolano ! Ja miech temu podczas zjazdu zaliczyłem ostrą glebę ! dabel się nie udał i zaryłem nogą w ziemię ! kolano poszło ! 3 tygodnie to było ciągłe odciąganie wody z kolana ! a tydzień temu miałem operacje ! wyrąbali mi pół łękotki a drógie pół to metalowa płytka !! Chodzę w stabilizatorze ! ale kolano mam niestabilne nadal ! Ostatnio już było zajebiście bez bólu i niczego -- jeździło się na DH aż ostatnio jak wynosiłem rower do chaty na schodach noga mi źle ztaneła i jeb łydla w prawo- ból taki że rower puściłem- zjebał się po schodach na dół a ja z bólu się omało nie pochewtałem! było to 2 dni temu do dziś noga boli !! Więc widać że ta kontuzja nie jest łatwa do przezycia !!!;(( LIPA !! OK nie zanudzam
Pozdro dla wszystkich :))
Pozdro dla wszystkich :))
Zawsze w dół i tylko w dół DH to podstawa :D
wiem o czym muwisz ja nie miałem aż takiego siężkiego przypadku ale nahjpierw miałem chore kolana a puźniej skręciłem kolano uczyłem się fejka i jak się zaparłem to noga poszła w drugą stronę przez pierwsze 10 minut nogi nie czułem tylko bul i brak władzy wniej leczenie jest dosyć uciążliwe jeszcze nie jest dobżę jak ścięgna się naderwie bo to puźniej nodi wyprostować niemożna współczuje wypadku i życze szybkiego powrotu do zdrowia pujdź najlepiej do lekaża sportowego oni się na tym znają i najlepiej ci pomogą ja teraz już nie mam nawet bulu w kolanach który miałem przed wypadkiem ale owiele bardziej już uważam na siebie
pozdrowienia
pozdrowienia
4 lata temu wysypałem się na motocross'ie.
tak zajebałem że noga wypadła mi z miednicy i pojebała panewke (tak to oni chyba nazywają) 8 miesięczny pitstop:) ale gdy doszedłem do zdrowia to zrezygnowałem motox tam były cięższe wypadki niż w DH .teraz próbuje na rowerze, bo bez adrenaliny nie sposób żyć:))
łącze się z tobą w bólu bo wiem jak to napirdala:(
z czasem bul przejdzie ale boleć w jakiś sposób będzie zawsze.mnie na zmiane pogody to tak napierdala że spać nie idzie
tak zajebałem że noga wypadła mi z miednicy i pojebała panewke (tak to oni chyba nazywają) 8 miesięczny pitstop:) ale gdy doszedłem do zdrowia to zrezygnowałem motox tam były cięższe wypadki niż w DH .teraz próbuje na rowerze, bo bez adrenaliny nie sposób żyć:))
łącze się z tobą w bólu bo wiem jak to napirdala:(
z czasem bul przejdzie ale boleć w jakiś sposób będzie zawsze.mnie na zmiane pogody to tak napierdala że spać nie idzie
walić podpisy
z kolanami tak jest jak sie cos ******* to raczej do konca zycia juz jest kiepa moj stary sie kiedys wywalil na mienie sliskie w gorach i tez mial wode w kolanie i jakis sroby i do tej pory nie fika jak filał ;/ ja mialem ostatnio tez glebe kolano mi napuchlo myslalem ze woda mi sie zbiera ale naszczescie juz jest oka takze staram sie teraz nie szalec po jak kolana zawioda o kiepa
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
skreciłem lewe kolano w sumie 3 razy, ale to ostatnie było najpowazniejsze......
woda w kolanie( byłem rekordzista w przychodni- ok pół szklanki tego było)
teraz mam rozciagniete wiezadło i przezto niedużo niestabilnosc kolana, która uniemożliwia mi roznego typu ewakuacje z bika. Teraz to raczej wole klina na bok wyjebać, niz wyskoczyc z bika i londowac na nogach....
no coż tak bywa, ale niemam zamiaru sie poddac!!!
woda w kolanie( byłem rekordzista w przychodni- ok pół szklanki tego było)
teraz mam rozciagniete wiezadło i przezto niedużo niestabilnosc kolana, która uniemożliwia mi roznego typu ewakuacje z bika. Teraz to raczej wole klina na bok wyjebać, niz wyskoczyc z bika i londowac na nogach....
no coż tak bywa, ale niemam zamiaru sie poddac!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157