Hej. Znowu zbieram ekipe z mojego miasta <radomska> przyjezdzaja do mnie i w dni ujete w temacie bedziemy smigac na gorkach ujetych w temacie:P wstepnie bedzie nas 4-5osob, zapraszamy wszystkich jak beda mieli czas. piszcie komu w ktoru dzien ktora miejscowka jakos wyjatkowo by pasowala bardziej...
16 Rudzka jak najbardziej bedzie nas 3-4. Najchętniej w godzinach porannych. 17 proponuje wypad na kamieńsk, jak bedzie nas 10ciu to odpalą wyciąg i będą sprzedawać karnety.
Apropo mozę ktoś słyszał jakie warunki na kamieńsku ?
dobra wstepniaka robimy 10,30 na kaliskim, jak komus nie pasi to dojedzie<my w 5+wojtek bedziemy na kaliskim>, a juz ekipe namowilem i w niedziele atakujemy chmara kamiensk:P
co do kamienska to dogadamy na rudzkiej, bo jak kumpel busa nie wezmie to moze tak wyjsc ze ja sie z kims zabiore<jak mnie wezmie>heh, zobaczymy w sobote!
chcialem oficjalnie wszystkich zawiadomic, ze ja daje d*** jutro, bo nie bede...rozlozylo mnie gardlo<po ostatnim weekedzie bylem przeziebiony po dirtach> i na ten weekend nie odpuscilo, jak jakims cudem mnie pusci to jutro bede, ale nikle szanse bo czuje sie jak kluska-::P
Zawiadamiam uroczyście że Łódź zasyapło i ciągle sypie. Śniegu po kostki i zimno jak jasna cholera. Chciałbym wiedziec czy ktos jutro bedzie na rudzkiej i czy opłaca mi sie jechac w tym mrozie. Osobiście ogłaszam ze jak bedzie padać to nie jade. Troche nam pogoda posypałaplany :/ ...