Podlaczenie kompa do tv

wookie85
Kontakt:

Podlaczenie kompa do tv

Post autor: wookie85 »

Sytuacja wyglada tak - lapek z kasta X1300 wgralem stery hmm 6.5 CCC , TV starszy soniak i wejsca tylko na chinche 3 szt ( 2 dzwiek + 1 wizja ).

Wpierw kupilem kabel s-video/chinch ale 4 zyly i czarny obraz , doczytalem ze kabel nie taki do kart ATI.

W zestawie z 3850 mialem dwie przejsciowki - jedna do s-video wyjcie chinch a druga s-video i wyjscie 3 chinche kolorowe ;].

Dokupilem zwykly kabel do wizji chinch/chinch ( audio jest osobno ) i czy podlacze pod ta przesciowke jedna czy druga to albo nie ma obrazu ( zaklocenia ) albo w wypadku tej drugiej jest obraz ale nadal czarno bialy :/. W CCC w sumie wszystko ok skonfigurowane.

Jakies sugestie ? Moze ta przejsciowka pasuje do 3850 tylko :/ , albo kabel walniety sie trafil ? Jesli nie to co kupic zeby bylo dobrze ;]
www.mm-foto.pl
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

telewizor wymień :]
u mnie na jednym na jednym tv jest kolor i wogóle lux malina obraz, a na drugim czarno biały i musze się pierdzielić z rozdziałką żeby spasować ekran .
podłączam przez svideo , na kompach karty nvidia i ati
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
Filipniak
Kontakt:

Post autor: Filipniak »

Najlepiej jak bys nabyl jakies TV u mnie poprostu mam opcje GAME i podlaczam to TV kaebel ktory normlanie jest od monitora do kompa i pozniej kabel od glosnikow do kompa i powiem szczerz ze swietnie sie gra Np. W NFSU MW na 42"calach:) ale to tak od siebie:)
SpokoRider
Kontakt:

Post autor: SpokoRider »

Miałem tak samo, Twój tv nie obsługuje funkcji svideo ,albo cos w tym stylu! Bo testowałem - nowy thomson, i stary. Na nowym - mega kolory, super obraz, a na starym - czarno białe
Ride a Bike
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

to kwestia kabla/przejsciowki , juz wszystko dziala i obraz bdb jest , jakos filmu robi znaczenie

panowie jaki nowy tv co wam padlo na glowe ja nie sram kase rzedu 2000-3000 zl na nowy tv :wink: , zeby sobie rodzice film obejrzeli ;]
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ