Witam.
W szczecinie mieszkam od niedawna i proszę o odpowiedź kogos obeznanego. Interesuję mnie jakies traski do pośmigania najchętniej niedaleko centrum. Wszędzie szukałem i nigdzie nie mogłem znaleźć, a jak rozmawialem z zawodnikami w Łodzi to mówili ze w Szczecinie jest jakas konkretna ekipa. Więc proszę powiedźcie gdzie trenujecie bo juz mnie ch*j strzela w tym mieście od siedzenia inic nie robienia. Za wszelkie odpowiedzi z góry bardzo dziekuje.
pozdrower!
[Szczecin] Czy jest jakaś trasa DH lub jakies miejscówki ???
-
- Kontakt:
jedyna trasa Dh w Szczecinie to trasa w Podjuchach..Co sezon rozgrywana jest tam jedna z edycji Superligi Polnocy:)ale to kawalek od centrum niestety;-/poszukaj w mapie Szczecinia podjuch i Wzgorza Akademickiego:)
..a nawiazujac do tej ekipy, to fakt faktem jest ze istnieje:) ale nie dojdziesz co jest co bo Ciagle sie cos zlego dzieje miedzy nimi;]...swego czasu mieli swoja strone w necie ( www.paprykarze.com ) ale poki co znow nie dziala....
..a nawiazujac do tej ekipy, to fakt faktem jest ze istnieje:) ale nie dojdziesz co jest co bo Ciagle sie cos zlego dzieje miedzy nimi;]...swego czasu mieli swoja strone w necie ( www.paprykarze.com ) ale poki co znow nie dziala....
Prawobrzerze... w zasadzie tylko prawobrzeżna część miasta jest zroweryzowana:)
Widok o którym napisał Da__Freak to jedyna miejscówa DH z prawdziwszego zdarzenia. Jest oprócz tego kilka gapów, dropów, hopy. No ogólnie, jak zajdziesz przewodnika, będziesz miał co robić.
Polecam ŻYDOWCE.
Widok o którym napisał Da__Freak to jedyna miejscówa DH z prawdziwszego zdarzenia. Jest oprócz tego kilka gapów, dropów, hopy. No ogólnie, jak zajdziesz przewodnika, będziesz miał co robić.
Polecam ŻYDOWCE.
Got to get AIRBORNE before it's too late!
superduck w Szczecinie jest ekipa i to naprawde spora, strona w necie to http://www.paprykarze.com/ ,jest tez druga stronka bike-extreme.pl.
Najlepiej napisz na forum ktos Ci na 100% pomoze pozwiedzac wszystkie miejscówki.
Vel a lewobrzerze to na taczkach jezdzi? mamy przeciez 2 traski co prawda nie do konca legalne ale są i jak najbardziej spełniają swoją funkcje, na warszewie z kolei masz kilka fajnych dropów i jeszcze kilka ciekawych rzeczy.
na zydowcach tez jest elegancko.
do zobaczenia na trasie
Najlepiej napisz na forum ktos Ci na 100% pomoze pozwiedzac wszystkie miejscówki.
Vel a lewobrzerze to na taczkach jezdzi? mamy przeciez 2 traski co prawda nie do konca legalne ale są i jak najbardziej spełniają swoją funkcje, na warszewie z kolei masz kilka fajnych dropów i jeszcze kilka ciekawych rzeczy.
na zydowcach tez jest elegancko.
do zobaczenia na trasie