Zawody w kopalni
stronka pkp nie zapamietuje wynikow wiec ten link mi nic nie da:P sprawdzilem jeszcze raz i musze przyznac ze sie pomylilem. Sprawdzalem tylko pierwsze polaczenie gdzie bilet kosztowal 52 zl i w dodatku nie obliczylem ulgi szkolnej/studenckiej:P sorry za zamieszanie, masz racje bilet wyjdzie ~20zl w jedna strone
pozdrower
pozdrower
http://picasaweb.google.com/LaunorFR
-
- Kontakt:
Nie wiem czy dobrze wszystko zrozumiałem i czegoś nie przeoczyłem, ale wydaje mi się że 3 dni pobytu po to żeby przejechać 2 razy przez kopalnię, w dodatku za 150 pln to porażka.
Zobaczcie jak ludzie jeżdżą na zawody - minimalne koszty dojazdu, minimalny czas pobytu i zakwaterowania, tylko żeby było jak najtaniej bo nikt kasą nie sra - nawet czasem pojawia się dyskusja czemu wpisowe 25 a nie 20 zeta....
Bardzo fajnie że są takie inicjatywy, coś się dzieje, ale pomyślcie drodzy organizatorzy ile więcej osób by przyjechało gdyby wyglądało to trochę inaczej - jak na innych imprezach. .... to w końcu zawody dh, a nie sanatorium. Sam się zastanawiałem nad startem, jeszcze z innymi osobami z warszawy, no ale raczej niestety sobie odpuszczę :/
Zobaczcie jak ludzie jeżdżą na zawody - minimalne koszty dojazdu, minimalny czas pobytu i zakwaterowania, tylko żeby było jak najtaniej bo nikt kasą nie sra - nawet czasem pojawia się dyskusja czemu wpisowe 25 a nie 20 zeta....
Bardzo fajnie że są takie inicjatywy, coś się dzieje, ale pomyślcie drodzy organizatorzy ile więcej osób by przyjechało gdyby wyglądało to trochę inaczej - jak na innych imprezach. .... to w końcu zawody dh, a nie sanatorium. Sam się zastanawiałem nad startem, jeszcze z innymi osobami z warszawy, no ale raczej niestety sobie odpuszczę :/

http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
HEJ chłopaki, mam pytanie... jakie oponki najlepiej sie spisują właśnie w takich kopalniach?? Bo mój kumpel sie zastanawia a ma Maxxisy Miniony z zmiękkiej mieszanki (chyba 42). Dobre są te opony na takie warunki?? Jak nie stykną to dajcie propozycje jakiś lepszych. I dopuszczają do takich zawodów hardtaile??
Chrabał juz tłumacze
zjechać do kopalni można juz w piątek wieczorem ( takie są wstępne plany i juz mozna sie nią zapoznawiać ( postaram sie zeby mozna było na rowerze ) w sobote planujemy od rana treningi i koło południu starty do wieczora potem impreza .
W cenie jest jedzenie i nocleg ( oraz inne rzeczy o których będzie na stronce :>).
Miejsc jest 120 dla zawodników, jeszcze nie wiem ile dla kibiców. To jest kopalnia więc nie mozemy przesadzić z liczbą ludzi:(
PiotrGliwice co do osób towarzyszących to napisze puźniej ale bedą brani jako kibice i osoba towarzysząca zawodnika będzie mieć pierwszeństwo.
MUSZEL opony najlepsze to chyba slicki i to miękkie bo opony na ziemie niespisują sie tam wcale
Będzie kategoria hardtail.
Pozdrawiam

W cenie jest jedzenie i nocleg ( oraz inne rzeczy o których będzie na stronce :>).
Miejsc jest 120 dla zawodników, jeszcze nie wiem ile dla kibiców. To jest kopalnia więc nie mozemy przesadzić z liczbą ludzi:(
PiotrGliwice co do osób towarzyszących to napisze puźniej ale bedą brani jako kibice i osoba towarzysząca zawodnika będzie mieć pierwszeństwo.
MUSZEL opony najlepsze to chyba slicki i to miękkie bo opony na ziemie niespisują sie tam wcale

Będzie kategoria hardtail.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
a jak bedzie wygladala jazda tam na high rollerach 60a?? Bo troche sie o to boje a raczej nie sram kasa na tlye zeby 150zeta na wpisowe i jeszcze nowe oponki na jedna taka impreze zakupic.... Ale kurde ciezko bedzie z tymi 15o bo na amora zbieram;/;/
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Leaber a czy będzie jakaś opcja żeby przyjechać po prostu na same zawody beż żadnych noclegów, spania, jedzenia i balowania, zapłacić normalniejsze wpisowe w wersji okrojonej, pościgać się trochę na rowerkach i spadać?
fajnie że różne atrakcje są przewidziane, ale niech to będzie fakultatywne, bo na pewno są osoby które na takie rzeczy nie mają ani kasy, ani czasu
pozdro.
fajnie że różne atrakcje są przewidziane, ale niech to będzie fakultatywne, bo na pewno są osoby które na takie rzeczy nie mają ani kasy, ani czasu
pozdro.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
Leaber a da radę basen tam w tym sanatorium ustawić ?? i czy SPA będzie w cenie ? no i czemu Bochnia a nie POznań ?? I czemu aż tyle to kosztuje ? czemu nie dopłacacie zawodnikom ze przyjadą...
zadowolić krajana to wyczyn większy niż na zawody zaprosić Briana !!
Podziwiam za cierpliwość i gratulacje za organizacje !!! Zawitamy z braćmi na relaks!!

zadowolić krajana to wyczyn większy niż na zawody zaprosić Briana !!
Podziwiam za cierpliwość i gratulacje za organizacje !!! Zawitamy z braćmi na relaks!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!