Spawanie Pod Woda - prosze o informacje.
Spawanie Pod Woda - prosze o informacje.
Witam
Potrzebuje informacji na temat spawania pod woda. Zostałem wyznaczony do tej pracy no a w necie prawie zero info o tym znalazłem. Jezeli ktos by miał jakies materiały na ten temat lub cos wiedział to bardzo prosze o jakies info o tym
jak co to podaje maila greenman77@poczta.fm
pozdro i z góry dzieki :)
Potrzebuje informacji na temat spawania pod woda. Zostałem wyznaczony do tej pracy no a w necie prawie zero info o tym znalazłem. Jezeli ktos by miał jakies materiały na ten temat lub cos wiedział to bardzo prosze o jakies info o tym
jak co to podaje maila greenman77@poczta.fm
pozdro i z góry dzieki :)
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
Niedawno pojawila sie nowa strona w Internecie: www.google.com
Mozna na niej wpisywac szukane frazy i w zaleznosci od posiadanego polaczenia internetowego w 1-3sek pojawiaja sie strony z interesujacymi informacjami.
Przyklad: www.google.com -> underwater welding
Bez obrazy... ale tez bez przesady...
Mozna na niej wpisywac szukane frazy i w zaleznosci od posiadanego polaczenia internetowego w 1-3sek pojawiaja sie strony z interesujacymi informacjami.
Przyklad: www.google.com -> underwater welding
Bez obrazy... ale tez bez przesady...
podnietek a co ty myslisz.. ze zanim tego tutaj nie napisałem to nie przewertowałem googli itp itd ? nic tam nie znalazłem jedynie jakies fora na których były o tym pojedyncze zdania :P
dobra.. a moze ktos poleci jakies lektury w których cos jest o spawaniu pod woda ?
dobra.. a moze ktos poleci jakies lektury w których cos jest o spawaniu pod woda ?
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
slazak
"o pierwsze trzeba miec uprawnienia nurka, po drugie spawacza podwodnego." mniej więcej tak jak piszesz.
Mój dowódca w wojsku miał takie i wiele innych uprawnień, pewnie by Ci pomógł jakby wiedział że nie jesteś ode mnie i był w kraju a nie iraku
Tak czy inaczej jeżeli nie ma nic w necie to polecam napisanie do firm które się tym zajmują, może znajdzie się ktoś życzliwy.
"o pierwsze trzeba miec uprawnienia nurka, po drugie spawacza podwodnego." mniej więcej tak jak piszesz.
Mój dowódca w wojsku miał takie i wiele innych uprawnień, pewnie by Ci pomógł jakby wiedział że nie jesteś ode mnie i był w kraju a nie iraku

Tak czy inaczej jeżeli nie ma nic w necie to polecam napisanie do firm które się tym zajmują, może znajdzie się ktoś życzliwy.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]