ale mialem nick Polek tyle za zapomnialem hasla i tak stworzylem nowy bo tamtego nie moglem odzyskac... i tak pisze z tego nicku a wolalbym PoleK bo tak sie wszedzie wpisuje ( tam nawet gg jest moje - mowie zeby nie bylo ze to cudzy profil)
Elo . Wiem że temat zamknięty ale bardzo brosze o zmiane poniewarz wszyscy sie z mojego nicku . prosze o zmiane na "Mr. Bajker " lub "Mr. Seba " THX i pozdro
pisalem PW do admina(chyba do Paula, nie pamietam) z miesiac temu i nic... zadnej odpowiedzi...co to za admin nie odbierajacy maila(bez obrazy, ale tak jest)?
bede wdzieczny jesli zmienicie mi moj stary nick na: czarek0223
dlaczego? bo wszedzie taki mam i zdarzylem sie do tego przyzwyczaic
owszem pisałeś i o ile pamiętam odpisałem Ci żebyś się odezwał na gg w weekend jak będę miał chwilę czasu na takie zmiany, jak wszystkim zresztą, odzywałeś się na gg ?
Po co taki temat?! Ja mam ten nick już chyba 3 lata i mi to ni przeszkadza...! Fakt chciałbym zmienić ale po co? Było sobie od razu wybrać fajny nick (no chyba, że był już taki; wtedy trza se wybrać fajniejszy ) ,a nie teraz cyrk z tym odstawiać...! Ja na miejscu adminów bym zamknął topic... PzDr, Vaquen
jak nie potrzebujesz to nie zmieniaj... ja potrzebuje i tyle. wszedzie mam taki nick jaki chcialbym miec i chce tez tutaj...a ten co mam teraz kiedys na szybko zarejestrowalem, a nie chce robic 2giego konta, bo po co smiecic.
jednak admini chyba dalej spia na forum i nie tylko.
czarek.bike Przeczytaj jeszcze raz moją poprzednią wypowiedź! Napisałem, że bym chciał... ok, więc dalej: Wg mnie Admini zamiast zmieniania nicków użytkownikom powinni się wziąść za rozbudowywanie strony oraz forum... A tak poza tym to luzik na szelkach... PzDr, Vaquen