muza podczas jazdy
-
- Kontakt:
W czasie jazdy nie lubie zbytnio sluchac muzyki. Za bardzo dekoncentruje i latwiej o bledy, ktore niezbyt dobrze sie koncza.
Co innego w czasie dojazdow na miejscowki. Z ursynowa to tylko na Kazoore jest blisko, wiec gdy sie mam zamiar bujnac do centrum albo gdzies dalej, to zarzucam sobie skoczna muzyczke. Miedzy innymi ICP, Mushroomhead, Hatebreed, Slipknot itp. Ostatnio mecze ciagle nowy Otep :)
Co innego w czasie dojazdow na miejscowki. Z ursynowa to tylko na Kazoore jest blisko, wiec gdy sie mam zamiar bujnac do centrum albo gdzies dalej, to zarzucam sobie skoczna muzyczke. Miedzy innymi ICP, Mushroomhead, Hatebreed, Slipknot itp. Ostatnio mecze ciagle nowy Otep :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
dejv:
slyszalem wszystko co wymieniles...
btw. linkin park to muza dla wszystkich goracych 13nastek i pedalkow...
hujnia w max
Fu Manchu
Pennywise
Millencolin
Blink 182
E.Town Concrete
Cypress Hill
Good Charlotte
Mudvayne
Rage Against The Machine
Sex Pistols
Slipknot
Soulfly
Massive Attack
i wiele innych(spac mi sie chce, nie bede pisal...)
to jest muza:)
slyszalem wszystko co wymieniles...
btw. linkin park to muza dla wszystkich goracych 13nastek i pedalkow...
hujnia w max
Fu Manchu
Pennywise
Millencolin
Blink 182
E.Town Concrete
Cypress Hill
Good Charlotte
Mudvayne
Rage Against The Machine
Sex Pistols
Slipknot
Soulfly
Massive Attack
i wiele innych(spac mi sie chce, nie bede pisal...)
to jest muza:)
ehh tez moge wypisac skrombno czesc tego co slucham : to jest
acdc, acid drinkers, audioslave, black sabbath, blink 182, budgie, budka suflera, cranberries, deep purple, disturbed, drowning pool, elektryczne gitary, evanescene, godsmack, gorrilaz, guns and roses, hammerfall, iron maiden, hendrix, korn, lady pank, limpbizkit, linkin park, manowar, marylin manson, metallica, mnemic, motorhead, nickelback, nirvana, ozzy, pap roach, perfect, pink floyd, placebo, pod, prodigy, queen, rage against the machine, rammstein, redhot chilii peppers, rob zombie, sepultura, slipknot, soundgarden, sum41, 69 eyes, offspring, twisted sister, udo, white snake, cradle of filth, abyssos, immortal, vader i type o negative
ale nie o to chodzi. chodzilo mi o konkretne kawalki co dobrze pasuja do bika, i tez do siebie :P
acdc, acid drinkers, audioslave, black sabbath, blink 182, budgie, budka suflera, cranberries, deep purple, disturbed, drowning pool, elektryczne gitary, evanescene, godsmack, gorrilaz, guns and roses, hammerfall, iron maiden, hendrix, korn, lady pank, limpbizkit, linkin park, manowar, marylin manson, metallica, mnemic, motorhead, nickelback, nirvana, ozzy, pap roach, perfect, pink floyd, placebo, pod, prodigy, queen, rage against the machine, rammstein, redhot chilii peppers, rob zombie, sepultura, slipknot, soundgarden, sum41, 69 eyes, offspring, twisted sister, udo, white snake, cradle of filth, abyssos, immortal, vader i type o negative
ale nie o to chodzi. chodzilo mi o konkretne kawalki co dobrze pasuja do bika, i tez do siebie :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: