Przekrecajacy sie napinacz
Przekrecajacy sie napinacz
Witam szanowne grono
mam taki problem. otoz odkreca, tzn przekreca mi sie napinacz (socho). pojezdze kilka gozdzin i zaraz trojkat mozna jednym palcem przekrecac.
juz mam dosc zdejmowania korby i ciaglego dokrecania suportu.
znacie jakis konkretny i porzadny sposob zeby to umiejscowic raz a dobrze.
zastanawialem sie moze walnac jakas gumowa podkladke pod krzyzak, albo jakos tasma izolacyjna okleic to tak se nie bedzie latwo przekrecal
czekam na rady
mam taki problem. otoz odkreca, tzn przekreca mi sie napinacz (socho). pojezdze kilka gozdzin i zaraz trojkat mozna jednym palcem przekrecac.
juz mam dosc zdejmowania korby i ciaglego dokrecania suportu.
znacie jakis konkretny i porzadny sposob zeby to umiejscowic raz a dobrze.
zastanawialem sie moze walnac jakas gumowa podkladke pod krzyzak, albo jakos tasma izolacyjna okleic to tak se nie bedzie latwo przekrecal
czekam na rady
sikun jestes...
Przetrzyj papierem sciernym rame do golego alu na styku z krzyzakiem i to samo z powierzchnia krzyzaka ktora jest dociskana do ramki ... jebnij moze jeszcze na gwint troche lakieru do paznokci - u mnie podzialalo jak mi sie korba wykrecala po paru godz jazdy.
Lock Tite lepiej moze nie probuj (ostatecznosc) bo to ponoc bardzo silny srodek i mozesz miec potem problemy z odkreceniem
Tyle mojej rady
Powodzenia :)
Lock Tite lepiej moze nie probuj (ostatecznosc) bo to ponoc bardzo silny srodek i mozesz miec potem problemy z odkreceniem
Tyle mojej rady
Powodzenia :)