o zgrozoooo - ostrzeżenia!
Ostrzezenia to bardzo dobra opcja podobnie jak Ban. TO znacznie ulatwia nam moderatorom trzymanie porzadku na forum. Uwierzcie nam ze zaden z nas nie czerpie przyjemnosci z tego ze komus daje ostrzenie lub bana. Tym bardziej wszelkiego rodzaju kary nie sa w zaden sposob spowodowane relacjami prywatnymi. Zasada jest prosta, nie przestrzegasz regulaminu forum czeka Cie kara. W moim przypadku kiedy widze ze jest to nowa osoba na forum i jego liczba postow <20 pisze mu wiadomosc gdzie kulturalnie prosze o zapoznanie sie z regulaminem oraz wskazuje jaki blad uczynil. W przypadku kiedy to nie skutkuje 1 czy 2 raz zaczynaja sie ostrzezenia. I tutaj apel do WAS forumowicze
Jesli ktorys z modow wysyla WAM wiadomosc z prosba byscie tego lub tamtego nie robili lub nawet pisze to pod waszym postem to uszanujcie to i po prostu tego nie robcie. Ulatwicie znacznie nam prace, a WAM bedzie po prostu milej i przyjemniej na forum. Nasze dzialania maja pomoc NAM wszystkim w tym aby byl tutaj po prostu lad i porzadek.
Jesli ktorys z modow wysyla WAM wiadomosc z prosba byscie tego lub tamtego nie robili lub nawet pisze to pod waszym postem to uszanujcie to i po prostu tego nie robcie. Ulatwicie znacznie nam prace, a WAM bedzie po prostu milej i przyjemniej na forum. Nasze dzialania maja pomoc NAM wszystkim w tym aby byl tutaj po prostu lad i porzadek.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja mówie, że młody? Ja czuje sie stary. Sporo rzeczy nie zrobionych, dopiero w tym roku rower na powaznie zaczynam brać (powazne treningi i zawody), a wczesniej jezdzilem byleby jezdzic. Ze snowboardem kiedy byłem w zawodniczej formie przegapiłęm moje okno. Fajnie byłoby miec mniej lat bo jednak wiecej mozliwosci przed tobą i jak tylko ogarniesz jak zrobic szybko dobre postępy to jestes królem.
johnyk wiesz za co masz te ostrzeżenia? za to, że zawsze jak jest temat o czymś "innym" to ty musisz zaraz dowalić, że lans/emo/gówno i co tam se jeszcze wymyślisz, powiedz coś raz i już, wyraziłeś swoje zdanie, inni wyrazili, nie musisz miec zawsze ostatniego słowa,
jak dla mnie to za ten temat też powinieneś dostać ostrzeżenie
jak dla mnie to za ten temat też powinieneś dostać ostrzeżenie

http://www.pinkbike.com/photo/1612744
mnie bardzo denerwuje jak ludzie pisza np. co wybrac, do kwoty X i daje zawezone pole do jakiego chce sie ograniczyc, a ktos mu daje inna opcje a 2komenty nizej pisze ze moze sprzedac, albo ze jak zalozyciel tematu chce to zeby sie z nim skontaktowal...teraz np. jest taka opcja widoczna w temacie' kaska' 

http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
ta czytam tak i co pytanie nie jedno bylo kiedy znikaja ostrzezenia po jakim czasie itp i zaden z moderatorow nie odpowiedzial !! ja dostalem bana bez ostrzezenia grubo nie... wiec moze ktos odpowie na pytania kiedy to znika ?? a nie unikac i zlewac pytajacych !
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)